- 10%

Malika Ayurveda Beach Retreat
COMFORT

Indien · Sydvästra Indien/Kerala · Varkala
180-graders panoramautsikt över havet
Familjärt retreat med endast 14 rum
Team av 3 ayurvedaläkare & 14 terapeuter
Till erbjudandena

Autentisk ayurveda i en pittoresk miljö

Nedsänkt i en pittoresk klippmiljö erbjuder Malika Ayurveda Beach Retreat skräddarsydda Ayurveda-program. Med en hisnande havsutsikt välkomnas du till en fridfull oas med en familjär atmosfär.

Populära attribut

Gratis WiFi
Vid havet
Perfekt för ensamresande
Nyhet i programmet
Ayurv. mat enligt doshatyp
24/7 Ayurveda-läkare
Yoga
Vegetarisk kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Ayurveda Regeneration (1 pers.) + medresenär utan kur

14 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 12 739 krfrån 11 465 kr
ny

Ayurveda Regeneration

14 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 15 516 krfrån 13 964 kr
ny

Ayurveda Panchakarma (1 pers.) + medresenär utan kur

21 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 21 483 krfrån 19 335 kr
ny

Ayurveda Panchakarma

21 nätter, Dubbelrum, Helpension
i stället för 25 780 krfrån 23 202 kr
ny

Malika Ayurveda Beach Retreat i detalj

Ditt Ayurveda-resort

Malika Ayurveda Beach Retreat erbjuder en autentisk Ayurveda-upplevelse i en idyllisk miljö. Beläget på en 45 meter hög klippa erbjuder hotellet en 180-graders panoramavy över Arabiska havet. Den 2,5 hektar stora anläggningen med en vidsträckt trädgård och frodig kokospalmsskog samt 60 meter lång strandfront är idealiska förutsättningar för en avkopplande Ayurvedakur. Malika erbjuder Ayurveda-program med olika fokus, såsom vikthantering eller specialbehandlingar för sjukdomar som artrit och psoriasis. Även djupgående Panchakarma-rengöringskurer är bland kärnkompetenserna hos det professionella Ayurveda-teamet. Utöver Ayurveda-behandlingar erbjuder retreatet dagliga yogasessioner som är perfekta för att revitalisera och slappna av både kropp och sinne.

Läge & Omgivning

Varkala är en förtrollande kuststad känd för sin imponerande naturliga skönhet och spirituella betydelse. Staden ligger på imponerande höga klippor med utsikt över Arabiska havet och erbjuder besökare storslagna panoramavyer och en unik geologisk landskap. Staden är berömd för sina orörda stränder, särskilt Varkala Beach (även känd som Papanasam Beach), vars vatten anses heligt och tros kunna tvätta bort synder. I närheten ligger även Janardanaswamy-templet, som är över 2 000 år gammalt och en viktig pilgrimsdestination.

Ät & Njut

Måltiderna på Malika Ayurveda Beach Retreat är inte bara en kulinarisk upplevelse, utan också ett tillfälle att lära sig principerna för Ayurveda och integrera dem i vardagen. Genom att äta medvetet och följa en hälsosam kost kan gästerna inte bara stärka sin kropp, utan även förbättra sitt välbefinnande och uppnå en balans mellan kropp, sinne och själ. Måltiderna är noggrant tillagade för att möta de individuella behoven hos gästerna och stödja dem i deras ayurvediska behandling. Köket erbjuder ett utbud av färska, lokala ingredienser som är utvalda och kombinerade enligt Ayurvedas principer. Måltiderna är oftast tillagade med kryddor och örter som inte bara förbättrar smaken utan också erbjuder en rad hälsomässiga fördelar.

Ayurvedacenter

Malika Ayurveda Beach Retreat är känt för sina omfattande ayurvedaprogram som genomförs av erfarna ayurvedaläkare och terapeuter. Programmen inkluderar behandlingar som Panchakarma, som syftar till detox och förnyelse av kroppen, samt specialprogram för behandling av sjukdomar som artrit, psoriasis och stress. I Ayurvedacentret med 6 behandlingsrum möter du ett team av 3 ayurvedaläkare och 14 terapeuter. Behandlingar ordinerade av ayurvedaläkaren genomförs under dagen. Retreatet erbjuder även dagliga yogapass som är perfekta för att revitalisera kropp och själ samt återställa balans och harmoni i kroppen.

Fritid

Ge dig ut på en strandpromenad eller njut av solen och det varma vattnet i Arabiska havet. Dessutom inbjuder Varkalas pittoreska omgivningar till utforskning. Populära destinationer inkluderar Varkala-klipporna, Janardhanaswamy-templet och Varkala-tunnlarna. Utflykter till närliggande sevärdheter som Keralas Backwaters kan också ordnas (mot en avgift).

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Hotellet har 2 cottages med trädgårdsutsikt, 6 rum med trädgårdsutsikt samt 6 rum med havsutsikt, alla enkelt men bekvämt inredda. Cottages ligger fristående bakom huvudbyggnaden. Rum med trädgårdsutsikt utan balkong, rum med havsutsikt med balkong och en hisnande utsikt över havet. Alla rum är utrustade antingen med en dubbelsäng eller två enkelsängar.

 • Dubbelrum trädgårdsutsikt

  mer information
 • Dubbelrum cottage trädgårdsutsikt

  mer information
 • Dubbelrum havsutsikt

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum trädgårdsutsikt

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum cottage trädgårdsutsikt

  mer information
 • Enkelrum=dubbelrum havsutsikt

  mer information

Plats

Malika Ayurveda Beach Retreat
Indien, Sydvästra Indien/Kerala, Varkala
Trivandrum International Airport (TRV)
ca 42 km / 75 min

Liknande hotell

Hotell i närheten