- 29%

Mövenpick BDMS Wellness Resort Bangkok

Thailand · Bangkok · Pathum Wan
Beläget mitt i en stor tropisk trädgård
Centralt läge i Bangkok
Direkt tillgång till BDMS Wellness Clinic
Till erbjudandena

Exklusivt gömställe mitt i världsmetropolen Bangkok

Upplev ren avkoppling mitt i en 1,2 hektar stor tropisk trädgård. Trots det centrala läget är du mitt i händelsernas centrum. Den direkta tillgången till BDMS Wellness Clinic möjliggör även en längre vistelse för att göra något bra för din hälsa.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Centralt läge
Deluxe / Best Spa
Familjevänlig
Fokus på hållbarhet
wellness-område
Mitt i naturen

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Wellness i staden

1 natt, Dubbelrum, Frukost
i stället för 1 042 krfrån 740 kr

Sömn-retreat

3 nätter, Dubbelrum, Frukost
i stället för 13 282 krfrån 9 430 kr

Mövenpick BDMS Wellness Resort Bangkok i detalj

Ditt hotell

Mövenpick BDMS Wellness Resort Bangkok är en sann avkopplingsoas i hjärtat av Thailands huvudstad, omgiven av en 1,2 hektar stor tropisk trädgård. Detta urbana wellnessresort kombinerar komfort och lugn med den unika atmosfären av en världsmetropol. I kombination med den angränsande BDMS Wellness Clinic erbjuder det en omfattande avkopplingsupplevelse där välbefinnandet står i fokus. Många sevärdheter och shoppingcenter ligger inom gångavstånd.

Läge & Omgivning

I Bangkok möts traditionell thailändsk kultur och moderna influenser för att skapa en unik atmosfär. Blandningen av historiska tempel- och palatsområden och det livliga myllret i den moderna stadskärnan erbjuder en unik och varierad reseupplevelse.

Ät & Njut

Stadens kulinariska mångfald återspeglas också i de 2 restaurangerna, där färskhet och kvalitet på ingredienserna alltid är i fokus. Frukostbuffé i huvudrestaurangen "Nourish" med hälsosamma rätter från hela världen, olika temabufféer på kvällen. Lounge och café för snacks och drycker.

Spa

Be Well Spa erbjuder individuella wellnessprogram med fokus på gästernas personliga önskemål. I de 7 behandlingsrummen erbjuds dagligen olika behandlingar. Koppla av i utomhuspoolen, i bastun eller i ångbadet. Fitnesscenter med högkvalitativ utrustning från LifeFitness. Dagliga kursutbud och personlig träning (mot avgift). Skönhetssalong, vaxningsstudio, manikyr och pedikyr, hud- och kroppsförfining, frisör. (mot avgift).

Hälsa & Wellness

"Förebyggande är bättre än botemedel". Det intilliggande BDSM Wellness Clinic erbjuder olika hälsobehandlingar såsom förebyggande undersökningar, preventivmedicin, personlig medicin och holistiska terapier.

I samarbete med hotellet har olika retreats utvecklats, till exempel om föryngring eller sömnlöshet. Kliniken har som mål att hjälpa människor att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Dessutom erbjuder kliniken toppmoderna faciliteter och en mängd bekvämligheter som till exempel en simbassäng, spa och fitnesscenter.

Fitness & Kurser

Fitnesscenter med högkvalitativ utrustning från LifeFitness och dagliga klasser samt personlig träning.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

211 moderna, delvis renoverade rum och sviter med privat balkong, utsikt över staden eller trädgården och wellness-utrustning som t.ex. sömnsterapi-högtalare, yogamattor, separat badkar, hälsosam minibar och "Sov-à-la-carte" med 10 olika kuddalternativ. Wellness-svit med separat vardagsrum och sovrum, gymnastikboll och -band.

 • Dubbelrum Deluxe

  mer information
 • Bild kommer inom kort

  Enkelrum=Dubbelrum Deluxe

  mer information
 • Deluxe Suite

  mer information
 • Wellness Suite

  mer information

Plats

Mövenpick BDMS Wellness Resort Bangkok
Thailand, Bangkok, Pathum Wan
Suvarnabhumi Airport (BKK)
ca 35 km / 33 min

Hotell i närheten