Plantagevilla på Ruxton Farm
FIRST CLASS

Storbritannien · West Midlands · Hereford
första Ayurveda-partnern i Storbritannien
Utveckling av den prisbelönta villan i Sri Lanka
Fokus på interaktion med natur och samhälle
Till erbjudandena

Avkoppling mellan rustika herrgårdar och grönskande ängar

Upplev Ayurvedas krafter och få kropp, sinne och själ i harmoni. Plantation Villa är omgiven av böljande kullar och ängar och erbjuder en idealisk fridfull atmosfär och ett fantastiskt landskap för avkoppling. 

Populära attribut

Lugnt område
Adults Only
Fokus på hållbarhet
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Nyhet i programmet
Ayurveda-Tri-Dosha mat
Yoga
Fritidsprogram

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yoga, meditation och mindfulness

2 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 5 026 kr

Livscoaching

2 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 5 698 kr

Viktminskning

4 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 12 750 kr

Ayurvedisk detox av kropp och själ

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 20 463 kr

Ayurveda Stresshantering

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 21 034 kr

Ayurveda Panchakarma

12 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 40 815 kr

Plantagevilla på Ruxton Farm i detalj

Ditt Ayurveda & Yoga Retreat

I hjärtat av den pittoreska Wye Valley, nära gränsen till Wales, ligger den charmiga retreaten Plantation Villa Ruxton Farm. Den 14 hektar stora gården, som var en rustik bondgård på 1600-talet, är en förlängning av den prisbelönta Plantation Villa i Sri Lanka (se länk nedan) och erbjuder med sina lugnande omgivningar och erfarna team av ayurvediska specialister och terapeuter, yogalärare och munkar, de idealiska förutsättningarna för en hållbar ayurvedisk kur. Målet är att lära dig en livsstil som gör din kropp och ditt sinne friska och därmed låter dig uppleva ett lyckligare och lättare liv.

Läge & Omgivning

Wye Valley sträcker sig längs floden Wye och utgör den naturliga gränsen mellan England och Wales. Med sina böljande kullar, frodiga skogar och historiska städer, inklusive Ross-on-Wye och Monmouth, kombinerar den natur och kultur på ett fascinerande sätt. Symonds Yat erbjuder fantastiska vyer, medan gång- och cykelvägar ger möjlighet att utforska regionens rika djurliv och historia.

Ät & Njut

Ayurvediskt kök med fräscha och näringsrika måltider tillagade enligt vediska kostråd kompletterade med moderna influenser. Alla måltider är vegetariska och glutenfria. Ingredienserna som används är lokalt framtagna. Gemensamma matlagningslektioner hjälper dig att implementera det du har lärt dig hemma.

Ayurveda och yoga

Högkvalitativa behandlingar på Ayurveda Center med en erfaren Ayurveda-specialist och 2 terapeuter. Förutom de behandlingar som erbjuds i programmet kan behandlingar som Shirodhara oljepanna, Abhyanga helkroppsmassage, Pinda Sveda örtstämpelmassage, Pichu oljepaket och många fler bokas på plats. Yoga för alla nivåer erbjuds på plats i Ruxton Mill yogarum för att hjälpa gästerna att utveckla en djupare koppling till kropp och själ. Meditationer, livscoachning och samtal med buddhistiska munkar erbjuds också. Privat yogapass mot en avgift.

Filosofi

"Vår filosofi präglas av vänlighet och inspireras av välbefinnande. Välbefinnandet hos våra gäster, våra lokaler, vår personal, vårt arbete och vår miljö är av största vikt för vår livsstil. Vårt förhållningssätt börjar med vänlighet mot alla som behöver kärlek och omsorg. Vi förstår behoven hos dem som känner sig obekväma eller vill fly från det kaotiska stadslivet. Vi tror på varje träd, varje fågel och varje vindpust som förbinder vår villa med världen omkring oss. Vi arbetar outtröttligt för att bevara denna miljö. Vi är också en plats för gemenskap och vill att alla ska känna sig som hemma. Inspirerade av förfädernas rötter och inhemska metoder tar vi dig med på en pågående, sammanlänkad resa till välbefinnande."

Stiftelsen METTA Trust

Med sin välgörenhetsorganisation METTA Trust är Plantation Villas engagerade i den hållbara utvecklingen av samhällen i Sri Lanka. En del av varje gästs intäkter doneras till denna stiftelse, som stöder olika initiativ som utbildning, hälsovård eller miljöskydd. Samtidigt ges också ett bidrag till lokala välgörenhetsevenemang i Storbritannien. Med din vistelse investerar du alltså inte bara i ditt eget välbefinnande, utan bidrar också till att förbättra samhället hemma och utomlands. 

Fritid

Matlagningskurser, guidade promenader, trädgårdsskötsel, cykeluthyrning, promenader i inomhus-, hemliga eller vildblommande trädgårdar, stora ängar, trädbevuxna gångstigar eller längs floden Wye.

Hotellrummen i överblick

  • Dubbelrum

    mer information
  • Enkelrum

    mer information
  • Enkelrum med delat badrum

    mer information

Plats

Plantagevilla på Ruxton Farm
Storbritannien, West Midlands, Hereford
Birmingham International Airport (BHX)
ca 115km / 85min

Loading map ...

Liknande hotell