polen, kolber, spa, resa

Hälsoresa till Kolobrzeg

Avkoppling vid polska Östersjön

Hälsohotell i Östeuropa

Kołobrzeg – Avkoppling vid Polska Östersjön

kolberg

Varför ska du åka till Kołobrzeg? Kurorten Kołobrzeg har inte bara en 6 kilometer lång sandstrand utan lockar även med en underbar luft som innehåller jod och järn. Staden har dessutom vacker arkitektur, flera fina affärer och restauranger och även många parker, där man kan promenera och andas den friska havsluften. Utöver olika spabehandlingar kan man även ta en cykeltur eller en promenad. Kołobrzegs landmärke är fyren som har en utsiktsplattform utöver havet och staden. Aktiviteterna runt Kołobrzeg är särskilt bra för familjer

En typisk nationalrätt är bigos, en polsk kål-& köttgryta, som består av surkål med rökta korvar, rökt fläsk, svamp och lök, avrundat med vin och svartpeppar. Maten är präglad av grannländerna och medeleuropeisk och skandinavisk matkultur. 

Klimatets läkande krafter hjälper själen och kroppen att koppla av på din semester. SpaDreams rekommenderar ett kuruppehåll i Kołobrzeg särskilt vid följande hälsoproblem: alls slags luftvägs- och hudsjukdommar, matsmältningsproblem och allergier.

Kurerbjudanden

kolberg, polen, resa

Du kan göra flera olika slags former av terapi i Kołobrzeg. Prova till exempel på en komplex hälsokur på den fyrstjärniga Sand Hotel. Kurens program utformas enligt läkarens rekommendationer. Sätten, längden och antalet behandlingar är mångsidiga. Du kan njuta av fysioterapi, saltinhalering och flera olika typer massager.

En annan slags kur i Kołobrzeg är en våtmarkterapi. Våtmark innehåller många mineralier och har en speciell värmetolerans. Därför kan behandlingar göras med höga temperaturer, utan att du känner smärtor. Våtmarkterapin verkar anti-inflammatorisk, lindrar smärtan, och stödjer immunsystemet och verkar energibringande för metabolismen. Temperaturen ligger mellan 40°C och 45°C.

För en bantningskur erbjuder flera hotell också dryckeskurer och detox. Inom drickkuren får man dricka saltvatten. Saltvatten verkar vitaliserande och innehåller jod, klorid och järn. Därmed reguleras kroppens sur-basiska nivåer vilket, stödjer immunsystemet och jodmangel bekämpas. 

Boka din mysiga hälsoresa till Kołobrzeg redan idag till bästa pris.

Medical Wellness i Polen

Upptäck alla fantastiska hotell i Kolobrzeg