Res med båt

Res med båt

Semestern väntar på andra sidan havet

Res med båt till ditt älsklingshotell

Semestra på ett avslappnat sätt - res med båt!

De flesta associerar semester med dyra flygresor och långa bilfärder på överfyllda motorvägar. Det kan vara så lätt att nå ditt semestermål - res med båt för att njuta av frisk havsluft. Sverige ligger vid Östersjön och har flera indirekta grannländer, som lämpar sig utmärkt för din avslappnande spa-semester eller en spännande aktivresa, som inte måste kosta skjortan. Här hittar du allt du behöver för en minitrip och weekendresa men även längre vistelser. Vilken blir din favorit?

Upptäck Litauen: Karlshamn - Klaipeda

Har du alltid vela upptäcka ett av våra närmsta grannländer? Litauens kuststad Klaipeda bjuder på vackra gammaldags hus och framförallt en lyxig spa-upplevelse till ett oslagbart pris, på t.ex. Hotel Palanga Spa.

Serdecznie witamy - välkommen till Polen!

Polen har en av Östersjöns vackraste kuster och många spännande städer som bara väntar på att upptäckas av dig. För den som är budgetmedveten men ändå vill unna sig något litet extra finns det ett mångtal fantastiska wellness- och spahotell, där man får mer för pengarna. Vare sig du föredrar en europeisk metropol som Gdansk eller vill ta det lite lugnare i Świnoujście - du når många spa:n i Polen med färjor från Nynäshamn, Karlskrona, Trelleborg och Ystad.

Tysk gästvänlighet möter perfektionism

Nordtyskland är känd för dess gröna ängar, fina kuster och fantastiska fisk. Och last but not least - tyskarna är inte bara berömda för deras perfektionism som kommer ge dig spabehandlingar, hotellrum och bufféer som du kommer älska utan även en utpräglad vänlig- och öppenhet! Kuststäder som Travemünde och Rostock bjuder på en maritim känsla och i Kiel kan du uppleva världens största segelfestival - Kieler Woche - under sista veckan i juni. Varför inte kombinera fest med avslappning?

Hitta ett härligt hotell som passar just dig!