Spa i Polen

Spa i Polen

Skäm bort dig själv med massager och skönhetsbehandlingar till bästa pris

Njut av spa i Polen med våra populäraste hotell

Sugen på en semester med spa i Polen till budget pris?

Spa i Polen

Du hittar några utav de bästa spahotellen för din indivduella spa-upplevelse vid Östersjökusten i Polen. Spa i Polen erbjuder ett milt kustklimat, tysta skogar och långa sandstränder. Du kan även upptäcka Polens fascinerande kultur i en av de underbara medeltidstäderna.

Spa i Polen

Vad passar bättre än en minisemester för att pigga upp tillvaron? SpaDreams har många spännande erbjudanden för en härliga spa i Polen till bra priser!

Du kan njuta av en spaweekend i Polen och unna dig en kort paus. Med massage, skönhetsbehandlingar, Kneipp-behandlingar, elektro och magnetfältsterapier, fango- och gyttjeterapier, saltbad och mycket mer kommer du garanterat att känna dig piggare, yngre och gladare.

Östersjön är känd för ett klimat som har en positiv hälsosam effekt för kropp och själ. Polen är även rikt på naturliga mineralvattenkällor, inklusive varma källor. Populära remål är famförallt kända men även några små havsbads-städer så som Dziwnówek, Dzwirzyno, Ustronie Morskie, Sarbinowo, Dabi och Ustka. Kołobrzeg och co. är kända för deras bra spabehandlingar till ett bra pris.

3 fördelar med havsbadet Kołobrzeg

  • Naturliga saltvattenkällor (rekommenderas vid hud- och lungsjukdommar , allegier, problem med ämnesomsättningen, problem med njurarna och blåsan och passar även vid sömnstörningar)
  • Medicinsk effektiv torvmossa (vitmossa) som hjälper till vid ledbesvär, reumatism eller gikt, vid ryggsmärtor, ischias och migrän
  • En 6 kilometer lång och drömlik sandstrand (perfekt för romantiska promenader och eller för motion)

En semester med spa i Polen är självklart också bra för att bara koppla och njuta av lite ledighet. De polska spaavdelningarna och deras omgivningar erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter utöver spa-upplevelser så som: vandring, pooler, cykelturer, strandpromenader, tennis, båtutflykter och kulturella evenemang.

Tyskland har också en stor kurtradition och erbjuder fantastiska erbjudanden på sina spahotell. Kika även in spa i Tyskland!

Alla våra hotell med Spa i Polen

Välj bland alla våra underbara hotell med spa i Polen