Spa i Polen

Spa i Polen

Skäm bort dig själv med massager och skönhetsbehandlingar till bästa pris

Njut av spa i Polen med våra populäraste hotell

Sugen på en semester med spa i Polen till budget pris?

Några av de bästa spa hotellen för din indivduell spa upplevelse hittar du vid östersjökusten i Polen. Spa Polen erbjuder ett milt kustklimat, tysta skogar och långa sandstränder. Din kulturupplevelse hittar du i de underbara medeltidstäder.

Vad passar bättre än en minisemester för att pigga upp tillvaron? SpaDreams har många spännande erbjudanden för en härliga spa i Polen till bra priser!

Du kan njuta av en spaweekend i Polen och unna dig en kort paus. Genom massager, skönhetsbehandlingar, kneipp-behandlingar, elektro och magnetfältsterapier, fango- och gyttjeterapier, saltbad och mm kommer du garanterat känna dig piggare, yngre och gladare.

Östersjön är känd för sitt klimat som har en positiv hälsosam effekt för kropp och själ. Polen är även rikt på naturliga mineralvattenkällor, inklusive varma källor. Populära remål är famförallt kända Kolberg men även några små havsbads-städer så som Dziwnówek, Dzwirzyno, Ustronie Morskie, Sarbinowo, Dabi och Ustka. Kolberg som är det största havsbadet i Polen och ligger direkt vid den Polska östersjökusten. Kolberg är känt för bra kvalitet till bra pris.

3 fördelar med i havsbad Kolberg:

  • Naturliga saltvattenkällor (rekommenderas vid hud- och lungsjukdommar , allegier, problem med ämnesomsättningen, problem med njurarna och blåsan och passar även vid sömnstörningar)
  • Medicinsk effektiv torvmossa (vitmossa) som hjälper till vid ledbesvär, reumatism eller gikt, vid ryggsmärtor, ischias och migrän
  • En 6 kilometer lång och drömlik sandstrand (perfekt för romantiska promenader och eller för motion)

En semester med spa i Polen är självklart också bra för att bara koppla och njuta av lite ledighet. De polska spa-och wellnesanläggningarna och deras omgivningar erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter utöver spa-upplevelser så som: vandring, pooler, cykelturer, strandpromenader, tennis, båtutflykter och kulturella evenemang.

Tyskland har också en stor kurtradition och erbjuder fantastiska erbjudanden på sina spahotell. Kika även in spa i Tyskland!

Välj bland alla våra underbara hotell med spa i Polen