Yogaresa Thailand

Yoga på Bali

Hitta ro och fokusera på dig själv

Våra populäraste yogahotell på Bali

Yoga på Bali? Ett måste!

Yoga på Bali

Våra tips för en perfekt yogaresa! Först ta det lugnt. Praktisera aktsamhet och medvetenhet i varje del av ditt liv. Det börjar med att äta nyttig och hälsosam mat men att ändå kunna unna sig själv då och då! För att se livets skönhet måste du hitta din inre balans och styrka. Yoga på Bali är ett bra sätt att förbättra ditt liv, ditt välmående och självförtroende. När du kommer hem igen kommer du kanske att se livet med nya ögon.

Bali har länge varit känd för sina fantastiska naturlandskap, och du kan också uppleva det på en SpaDreams yoga retreat på ön. En ö med oöverträffad mystik och skönhet, kommer Bali erbjuda dig på unika, livsförändrande erfarenheter och ge dig en perfekt bakgrund för din yoga resa. Från föryngrande massage och uppfriskande olja, slappandes i bubblande jacuzzipooler till djup sömn i lyxiga lakan - våra yogahotell på Bali är dedikerade till att erbjuda sina gäster ultimat lyx under din vistelse.

En semester som förändrar ditt liv

Våra tips för en perfekt yogaresa! Först ta det lugnt. Praktisera aktsamhet och medvetenhet i varje del av ditt liv. Det börjar med att äta nyttig och hälsosam mat men att ändå kunna unna sig själv då och då! För att se livets skönhet måste du hitta din inre balans och styrka. Yoga på Bali är ett bra sätt att förbättra ditt liv, ditt välmående och självförtroende. När du kommer hem igen kommer du kanske att se livet med nya ögon.

Bali har länge varit känd för sina fantastiska naturlandskap, och du kan också uppleva det på en SpaDreams yoga retreat på ön. En ö med oöverträffad mystik och skönhet, kommer Bali erbjuda dig på unika, livsförändrande erfarenheter och ge dig en perfekt bakgrund för din yoga resa. Från föryngrande massage och uppfriskande olja, slappandes i bubblande jacuzzipooler till sjup sömn i lyxiga lakan - våra yogahotell på Bali är dedikerade till att erbjuda sina gäster ultimat lyx under din vistelse.

Under sakkunnig ledning och ledarskap kommer du att lära andningstekniker och asana för perfekt balans och harmoni mellan kropp och själ. Oavsett om du är en erfaren yogi eller en nybörjare, kommer våra yoga reträtter i Bali erbjuder dig ett program perfekt för din nivå. Alla dessa tips kan tas hem med dig för att du fortsätter med din yoga framsteg, även efter att du har lämnat Bali.

Tappa inte motivationen om du inte klara alla övningar och positionerna direkt.  Fokusera dig bara på dig och din andning. Med yoga på Bali lär du dig att bara vara och andas in – i ett av världens vackraste område. Att yoga ger dig livsglädje och nöje.

Kolla också våra andra yogaresor>> 

Hitta en härlig yogaresa till Indien
 >>

Upplev våra yogahotell i Thailand >>

Varför inte boka in en yogaresa för hela yoga-gruppen >> ?

Alla yogahotell i Indonesien

Upplev en oförglömlig semester med yoga i Bali - boka idag!