Yoga på Bali

Yoga på gudarnas ö där du kan finna ro och fokusera på dig själv

Våra populäraste Yogahotell på Bali

Yoga på Bali? Ett måste!

 

Våra tips för en perfekt yogaresa! Först ta det lugnt. Praktisera aktsamhet och medvetenhet i varje del av ditt liv. Det börjar med att äta nyttig och hälsosam mat men att ändå kunna unna sig själv då och då! För att se livets skönhet måste du hitta din inre balans och styrka. Yoga på Bali är ett bra sätt att förbättra ditt liv, ditt välmående och självförtroende. När du kommer hem igen kommer du kanske att se livet med nya ögon.

Tappa inte motivationen om du inte klara alla övningar och positioner direkt.  Fokusera dig bara på dig och din andning. Med yoga på Bali lär du dig att bara vara och andas in – i ett av världens vackraste område. Under sakkunnig ledning och ledarskap kommer du att lära dig andningstekniker och asana för perfekt balans och harmoni mellan kropp och själ.

Oavsett om du är en erfaren yogi eller en nybörjare, kommer våra yoga reträtter i Bali erbjuder dig ett program perfekt för din nivå. Alla tips och minnen du får på din semester får du med dig hem så du kan fortsätta med dina yoga framsteg, även efter att du har lämnat Bali.

Kolla också våra andra yogaresor. En yogaresa till Indien eller yoga i Thailand ger dig livsglädje och nöje. Eller varför inte boka in en yogaresa för hela yoga-gruppen?

Våra populäraste Yogahotell på Bali