lyxig yogaresa

Lyxig yoga

Ge dig hän åt den ultimata lyxen

Checka in på ett lyxhotell som passar just dig

Välj bland våra populäraste hotell för en lyxig yogaresa

Ta en kort paus med instruktörsledd avkoppling

Lyxig yoga

Oavsett om du är trött, lider av en vintersvacka, eller bara behöver lite tid för dig själv är yoga ett perfekt sätt för att slappna av. En semester med en yoga retreat i tropiska och soliga omgivningar kan vara precis vad du behöver för att ladda batterierna och fylla på med ny energi både på insidan och utsidan

Yoga är en andlig och asketisk disciplin som kännetecknas av andningskontroll, specifika kroppsställningar och meditation i syfte att koppla av och främja god hälsa. För några decennier sedan var yoga inte så populärt. Idag så har saker och ting förändrats och fler och fler människor blir allt mer intresserade av att prova något som har positiva hälsoeffekter. Detta förklarar varför det idag finns massvis med yogaplatser runt om i världen.

Dock är det skillnad på att göra yoga hemma i vardagsrummet ellet på ett 5-stjärnigt hotell i Thailand... Lyxig yoga är en upplevelse utöver det vanliga!

Även om yoga kan praktiseras var som helst; hemma på verandan, på kontoret och egentligen vart som helst där du har öppna ytor erbjuder vi på SpaDreams unika yoga hotell på de populäraste och lyxigaste desinationerna. Oavsett din smak och eller stil av yoga, kommer du definitivt hitta rätt bland något av våra lugnande och lyxiga yogahotell som kan förändra ditt liv! 

Du kanske även är intresserad av lyxiga sparesor eller romantiska sparesor?

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra lyxiga yogaresor

Din lyxiga yogaresa väntar på dig.. Hitta din favorit!