Enastående 4,9/5,0

19 Omdömen från våra kunder

Enastående 4,9/5,0

Top 2 hotell i Kosgoda Detta hotell är nummer 2 på vår favoritlista för Kosgoda. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats. Utmärkt för ensamresande. Denna resa lämpar sig extra bra för ensamresande. Över 70% av de som bokade hos oss reste ensamma.

Garden Beach Ayurveda Resort Comfort

Ayurvediskt välmående vid kusten

Boka din nästa resa nu - Sri Lanka väntar på dig!

Kärleksfullt gestaltad ayurveda-resort av Hiru-gruppen vid stranden. Klassiska panchakarmakurer som t.ex. Yoga, meditation, Qi Gong och musikterapi.

Mest populära

 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Lugnt område
 • Vid havet
 • Perfekt för ensamresande
 • Mitt i naturen
 • Ayurvedaläkare
 • Ayurv. mat enligt doshatyp
 • Yoga

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk Ayurvedakur

från 13 nätter, Dubbelrum

15 586 kr

 • ayurvedisk helpension inkl. vatten, örtteer
 • ingångs- och efterföljande konsultationer med ayurvedaläkare, dosha-analys och fastställande av behandlings- och näringsplanen
 • dagligen minst 4 behandlingar, beroende på hälsotillstånd och läkarens rekommendation, t.ex. Abhyanga olje-, ört- eller riskuddsmassager, Kati Vasti (oljebehandling med degring), olika reningsterapier (Panchakarma), ört- och avslutande blombad
 • ayurvediska läkemedel enligt ordinationen inom kurens ram
 • 5x per vecka Yoga
 • 2x per vecka Qi Gong och meditation
 • föreläsningar om ayurveda (behandlingar, medicin, näring och filosofi)
 • kvällsevenemang enligt erbjudandet, t.ex. ayurvediska matlagningskurser, folklore

På begäran: Luftkonditionering € 5/rum/dag, betalas på plats.

Ytterligare konsultation t.ex. vid sjukdomar som cancer, slaganfall, hjärtproblem med undersökningar som blod- och urintest eller röntgenbild samt ytterligare mer specifika terapier som akupressur, akupunktur och laserterapi är möjliga mot avgift.

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

 • egen Yoga-matta på rummet
 • använding av utomhuspool med solstolar, WiFi, badrock, ayurvedisk shampoo och tandkräm
 • Försäkrad som paketresa med konkursskydd och säkerhetscertifikat
 • Ombokning och avbokning utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst med Flex-uppgradering
 • För alla detaljer se Flex-uppgradering

Idealiskt vid dessa indikationer

Diabetes, Fetma / Övervikt, Hjärta / Blodkärl / Cirkulation, Hud / Allergier, Högt blodtryck, Luftvägar / Astma, Metabolism / Mage / Tarm, Migrän, Reumatism / Leder / Artrit, Ryggbesvär, Stress / Utmattning, Utbrändhet / Psykosomatiska besvär/ Depression

Telefon bokningskod: 7AXP1

Anpassa din vistelse!

Njut av din hälsosemester – trots Corona

Tillsammans med våra hotellpartners gör vi vårt bästa för att se till att du får en hälsosam och avkopplande semester. På följande sidor hittar du aktuell information om begränsningar i Sri Lanka på grund av Corona. Dessutom har du möjlighet att boka vår Flex-uppgradering, som gör att du kan boka om och boka av utan kostnad upp till 14 dagar före ankomst.

I detalj

Din Ayurveda-Resort

☀ Här, direkt vid stranden ligger din Ayurveda Resort Garden Beach  (före detta Hiru Beach) - en liten, familjär plats med karaktär där du kan må bra. Garden Beach-hotellet är en systerresort av de två andra Hiru Ayurveda Resorten - Villa och Mudra (vid kombinationsbokning är transfern mellan hotellen inkluderad) - och bjuder gästerna på en holistisk avslappning genom autentisk Ayurveda. Arkitekturen kombinerar klassiskt-koloniala byggelement med ceylonesisk inspiration och skapar stilfull komfort. Boutique-Resorten är omgiven av en yppigt blommande trädgård och stora kokospalmer. De öppet gestaltade uppehållsrummen bjuder på fina utsikter på trädgården och havet. Det glada, varma färgkoncept och den gyllene sandstranden skapar en enastående atmosfär där du bara kan må bra.

Läge & Omgivning

I Sri Lankas västra del, mellan Bentota och Ambalongada, hittar du den lilla kuststaden Kosgoda, som har varit känd för dess kanelodlingar och fiskeri och idag har en havssköldpaddefarm och den orärda Kosgoda Beach som attraktion. Den internationella flygplatsen Colombo befinner sig i ca. 120 km (ca. 2,5 timmars bilresa) avstånd.

Så här bor du

10 rum på flera våningar där du kan känna dig som hemma, men utan stress och vardagsbekymmer. 9 standard-rum (ca, 43 kvm) i varma färger och med inhemsk konst, utrustade med dusch/WC, hårtork, ventilator, luftkonditionering (mot avgift), telefon, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare, WiFi och balkong. Suiten (ca. 86 kvm) befinner sig på huvudbyggnadens tredje och fjärde våning och har ett separat vardagsrum, ett generöst badrum med badkar och en charmant galleri med två sängar. Även rum med anslutningsdörr (på förfrågan).

Dubbelrum

9 rymliga standardrum (ca. 43 kvm) i varma färger, dekorerade med inhemsk konst, utrustade med dusch/wc, håtork, ventilator, luftkonditionering, telefon, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare, WiFi och balkong.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

kylskåp

Rumskod för telefonbokningar: 7AXD1

Enkelrum=D/

9 rymliga standard-rum (ca. 43 kvm), dekorerade i varma färger och med inhemsk konst, utrustade med dusch/wc, hårtork, ventilator, luftkonditionering, telefon, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare, WiFi och balkong. Enkelrum är dubbelrum som disponeras av en person.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

Hårtork

Balkong eller terrass

kylskåp

Rumskod för telefonbokningar: 7AXE1

Svit

1 svit (ca. 86 kvm) utsträcker sig över 3:e och 4:e våningen i huvudbyggnaden och har ett separat vardagsrum, generöst badrum med badkar och ett charmant galeri med två sängar.

Wifi

Luftkonditionering

Värdeskåp

kylskåp

Rumskod för telefonbokningar: 7AXS1

Ät & Njut

Restaurangen har en fin utsikt på trädgården och mot poolen. Ayurvedisk mat som skapas av ayurvedaläkaren och terapeut-teamet för dig och din konstitutionstyp (dosha). Du kan även delta i matlagningskurser för att ta med dig hem det ayurvediska köket och dela ditt kunskap med vänner och familj.

Ayurveda-Center

Ayurvedacentret p å1:a våningen leds av ett team med många år av erfarenhet och flera terapeuter som genomför din individuellt anpassade Ayurvedakur. Du får dagligen minst 4 behandlingar för att uppnå optimala resultat, som inkluderar alla klassiska element av Panchakarma - vitalisering, regeneration, stärkning och förbättring av immunsystemet. Den ayurvediska medicinen kommer från hotellets egna apotek. Yoga-paviljong för Yoga, meditationer, musikterapi och Qi Gong (se nedan).

Ayurveda

Läran av ett långt liv gör under vid en hel del besvär, t.ex. migrän, diabetes, högt blodtryck, astma, allergier, ryggont, besvär av hud-, matsmältning- eller hjärt och kärlsystem, viktregulering, depressioner, multipel skleros, m.fl.

Yoga

Mestadels Hatha - praktiseras 5x/vecka i Garden Beach som grupp i yogapaviljongen. Ordet Hatha kommer från "ha-" (sol, aktivt liv) och "-tha" (måne, vila, känslor, intuition) och omfattar den kroppsorienterade delen av yoga som befattar sig med balanseringen av dessa motsatser. Målet är att förena båda delar med olika kropps- (asanas) och andningsövningar (pranayama) och återfå en balans.

Qi Gong

För att regulera energi (Qi) flödet i kroppen. Qi Gong kommer från den traditionella kinesiska medicinen (TKM) och praktiseras som komplettering av kuren 2x/vecka i grupp. Med andnings- och koncentrationsövningar, lena rörelser och meditation kan sinnet klaras, kroppen stärkas, och människan tillfrisknas.

Fritid

Utomhuspool med liggstolar eller strand för avslappnande stunder efter behandlingarna. Kvällsprogram enligt erbjudande som t.ex. musik- och dansföredrag. Hiru teamet organiserar gärna utflykter (på plats) t.ex. till sköldpaddefarmen Kosgoda (ca. 30 minuter resa, ca. 20€), månstenminan i Meetiyagoda (ca. 1 timmes resa, ca. 40 €) eller hamnstaden Galle (ca. 1 timmes resa, ca. 63€).

Ankomst

Transfer Flygplats Colombo FIT 7AXT1 € 120/bil, från 1.11. € 130/bil (tur & retur), bokas hos SpaDreams.

FLYGPLATS i närheten
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) : (ca. 122 km / 132 minuter)

Extra information

tillägg/rum/dag: Luftkonditionering € 5, bokning av ett specifikt rum € 10.

Kombinerad vistelse

Din Ayurvedakur kan delas upp på 2 eller alla 3 systerhotell - Garden Beach, Hiru Mudra och/eller Hiru Villa. Transfer mellan hotellen ingår.

Hotellöversikt

 • Vid havet
 • Mitt i naturen
 • Underhållningsprogram

kundomdömen

Enastående 4,9 / 5,0
100% Rekommendation
Hotell
Service
Behandlingar
Mat
Spa
19 Omdömen av äkta kunder Hos oss får bara kunder som har besökt hotellet lämna ett omdöme.
 • Kristina S.
  från Sverige

  ”Underbart och rogivande” Originalomdöme

  Allt var helt fantastiskt på detta ställe. Personalen var så vänlig och gjorde allt för att vi gäster skulle ha det så bra som möjligt. Man kände sig som en i familjen. Maten, behandlingarna och omgivningen var underbar. En oas av lugn och grönska. Hittade även ett ställe längre bort på stranden där havet var lugnare och utan stenar där man kan simma. Allt var perfekt på detta stället och jag skulle ha gett 5 stjärnor egentligen. Det var bara en liten grej som gör att jag inte kan. Alla var tyskar av gästerna förutom jag och det pratades väldigt mycket tyska som inte jag förstår. Så kände mig lite utanför ibland vid matbordet. Men förstår att det lätt blir så när alla kommer från samma land. visa fler

  • Spa- & Poolområde
   Poolen var under renovering en av veckorna.

  visa färre

  • november 2019
  • 12 - 16 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 30 och 39 år
 • Ester T.
  från Holland

  ”Ayurvedakur med en hög standard i en trevlig och välkomnande omgivning med en fantastisk läkare & personal, alltid leende och glad” Originalomdöme

  Ayurvedakur med en hög standard i en trevlig och välkomnande omgivning med en fantastisk läkare & personal, alltid leende och glad visa fler

  • Hotellets faciliteter
   En välskött resort med hög komfort och en varm och välkomnande atmosfär. Rummen har trädgårds- och havsutsikt (rummen på övervåningen har en bredare vy). Rummen städas varje dag och man får nya saronger, handdukar och termoskannor med varmt och kallt vatten. Man får även örtshampoo, munvatten och tandkräm. Under monsunsäsongen kan man ej simma i havet, men det finns en trevlig pool där man kan ta ett dopp. Den närmsta staden Bentota kan man nå inom 10 minuter med tuktuk och även en hel del sköldpaddefarmer.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Teamet på Hiru Beach är verkligen underbart och håller en hög standard. Bra teamwork. Bra komunikation. De bryr sig om gästerna och ger oss högkvalitativa behandlingar, bra städning och fina små detaljer, fantastiskt god mat. Men framförallt så uppskattar jag att de verkligen är så glada och vänliga.
  • Mat och Gastronomi
   Underbar och mycket väl balanserad ayurvedisk mat. Maten är tillagad med mycket kärlek. Små konstverk! Trevliga matlagningsdemonstrationer varje vecka
  • Spa- & Poolområde
   Behandlingsrummen är mysiga och hygieniska och man har lite privatsfär. Fönstren är öppna, man kan alltså njuta av en liten bris medan man får behandlingar (delvis även i trädgården)
  • Behandlingar och program
   Utmärkta läkare och terapeuter, alla är mycket professionella och ger behandlingarna en individuell touch. De är vänliga, välutbildade och informerade. Hög standard och individualiserade behandlingar. De är experter!

  visa färre

  • augusti 2018
  • 12 - 16 dagar
  • Ensamresande
 • Georg B.
  från Schweiz

  ”En ayurvedakur som inspirerar” Originalomdöme

  En Ayurveda resort, som imponerar med professionell medicinsk vård, ett bra team av terapeuter, mycket god mat och alla anställda. visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Hotellet erbjuder allt du behöver för en ayurvedisk behandling. Det är inte ett 5-stjärnigt wellness tempel, men har mycket charm och är bra och tyst.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Tjänsten och vänligheten hos de anställda är enastående bra. Det känns som att vara i en stor familj.
  • Mat och Gastronomi
   Mycket bra och varierat
  • Spa- & Poolområde
   Poolen använde jag aldrig under min vistelse. Behandlingsrummen är praktiska
  • Behandlingar och program
   Utmärkt. Mycket professionellt och bra lett team av terapeuter. Super behandlingar. Det var ett nöje och hjälpte till att uppnå målen.

  visa färre

  • maj 2018
  • 12 - 16 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 50 och 59 år
 • Stefan P.
  från Tyskland

  ”mycket bra och avkopplande” Originalomdöme

  utmärkta behandlingar, ett riktigt bra team, Städning, hantverkare, service, kök, terapeuter, vård och läkare - allt utmärkt visa fler

  • Hotellets faciliteter
   lite slitet vårt badrum var i behov av renovering, personalen försöker kompensera detta med god omsorg istället
  • Service och vänlighet på hotellet
   utmärkt personal på alla områden, mycket vänliga och uppmärksamma
  • Mat och Gastronomi
   utmärkt matkvalitet
  • Spa- & Poolområde
   utmärkt
  • Behandlingar och program
   mycket bra kvalitet på behandlingarna, utmärkt hälsokänsla

  visa färre

  • april 2018
  • 12 - 16 dagar
  • Som par
  • mellan 50 och 59 år
 • Silke O.
  från Tyskland

  ”Mycket trevlig service och ren avkoppling.” Originalomdöme

  Vänlig personal som tar hänsyn till alla gäster och deras individuella hälsoproblem visa fler

  • Hotellets faciliteter
   Mycket vacker trädgård, direkt vid en (än så länge) lugn strand. Rummen och badrummen borde renoveras men är charmiga.
  • Service och vänlighet på hotellet
   Mycket tillmötesgående personal! Alla är mycket vänliga.
  • Mat och Gastronomi
   Utmärt mat, de tog hänsyn till smak och önskmål
  • Spa- & Poolområde
   Man skulle nog kunna gestalta kuravdelningen lite mer vackert men det är charmigt
  • Behandlingar och program
   Behandlingarna var mycket bra och lämpade för mitt hälsotillstånd, det fanns alltid en läkare på plats och terapeuterna är välutbildade

  visa färre

  • februari 2018
  • 17 - 23 dagar
  • Ensamresande
  • mellan 40 och 49 år

Vår guide i ämnet

Ayurveda Guide

En resa inifrån & kunskapen om livet

Ladda ner PDF Se alla guider
Boka Kontakt Vidarebefodra