Sianji Well-Being Resort

Turkiet · Egeiska havet · Bodrum-Mugla
Top 1 hotell
i Turkiet
4.5 / 5.0 Underbart
18 omdömen
94% Rekommendationer
Detoxresort med exklusivt spa
Termomineralvatten för behandlingar
Bästa Spa-priset 2016
Till erbjudandena

Detox Resort för din hälsa och välbefinnande

"Sol, vatten, luft, balanserad kost, mycket rörelse och vila" - Din paus med effektiva terapier och omfattande diagnostik.

Populära attribut

Gratis WiFi
Pool
Deluxe / Best Spa
Vid havet
Familjevänlig
Mitt i naturen
Bastu
Gym
Yoga

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Master Detox

7 nätter, Suite, Special måltider
från 11 744 kr
Bestseller nr. 1

Råkost Detox

7 nätter, Suite, Special måltider
från 11 744 kr

Anti-Aging-kur med diet

7 nätter, Suite, Special måltider
från 11 744 kr

Kur med ketogen diet

7 nätter, Suite, Special måltider
från 11 744 kr

Sianji Well-Being Resort i detalj

Ditt wellness-hotell

Resortet Sianji ligger i sydväst på Bodrumhalvön, i östra Egeiska havet. Sianji ligger ovanför stranden och sträcker sig över ca 100 hektar grönområde med en fantastisk utsikt över Egeiska havet. Sol, vatten, luft, speciella kostprogram med detox, mycket rörelse och vila - Din paus med effektiva terapier och omfattande diagnostik. En fristad för alla som vill ta en paus från stressen och ladda nya energier.

Ät & Njut

SpaDreams gäster äter på hälsorestaurangerna "Sianji Life Cafe" (gourmet råkostrestaurang och juicebar) och "Eifel" med hälsosam mat. Dessutom finns en bufférestaurang som heter "Elani" för all-inclusive-gäster som serverar medelhavsgourmeträtter. De två barerna "Quaya" och "Lallia Lobby Bar" erbjuder också ett urval av drycker och snacks.

Spa

Sanitas SPA Wellness (ca. 3.000 kvm, öppet dagligen 09:00 - 21:00) med bastu, ångbad, turkiskt bad, sötvattens- och thalassosaltvattenpool. Thalassoterapi: jetdusch och massage, vattengymnastik. Anti-aging: pressoterapi, lermasker, algomslag. Massage: aromaterapi, balinesisk, reflexzon, Lomi Lomi, thailändsk, het sten, detox, ayurveda, anti-stress, anti-cellulit. Specialbehandlingar i det turkiska badet: havssaltsskrubb, skummassage.
Njut av de välgörande effekterna av termomineralvatten (ca. 20° C) och dess innehåll i form av mineralbad, drickskur och hypotermiska behandlingar. Effektivt mot reumatiska sjukdomar, kronisk smärta, hudsjukdomar, stress, åldrande och viktminskning.

Inomhus- och 2 utomhuspooler, barnpool inomhus, terrass med solstolar och parasoller, bubbelpool.

Sianji Life Elements - coaching för kropp, själ och ande i grupp eller individuellt (mot avgift) för ökad rörlighet och energi, inklusive andningsterapi, yoga, ayurveda.

Det Sanitas SPA Wellness sträcker sig över ca. 3.000 kvadratmeter och är öppet dagligen från 09:00 till 21:00. Det erbjuder en mängd faciliteter och behandlingar. Faciliteterna inkluderar bastur, ett ångbad, ett turkiskt bad samt sötvattens- och thalassosaltvattenpooler. Thalassoterapin inkluderar jetduschar, massage och vattengymnastik. Inom anti-aging erbjuds pressoterapi, lermasker och algomslag. Ett brett utbud av massage finns tillgängligt, inklusive aromaterapi, balinesisk, reflexzon, Lomi Lomi, thailändsk, het sten, detox, ayurveda, anti-stress och anti-cellulit. Specialbehandlingar i det turkiska badet inkluderar havssaltsskrubb och skummassage.

Njut av de välgörande effekterna av termomineralvatten (ca. 20° C) och dess innehåll i form av mineralbad, drickskur och hypotermiska behandlingar. Det är effektivt mot reumatiska sjukdomar, kronisk smärta, hudsjukdomar, stress, åldrande och viktminskning.

Sanitas SPA har inomhus- och två utomhuspooler samt en barnpool inomhus. På terrassen finns solstolar och parasoller, och en bubbelpool inbjuder till avkoppling.

Sianji Life Elements erbjuder coaching för kropp, själ och ande i grupp eller individuellt mot avgift. De aktiviteter som erbjuds inkluderar andningsterapi, yoga, ayurveda och andra för att öka rörlighet och energi.

Kurer & Hälsa

I Sanitas SPA & Sianji Life Wellbeing Center är allt fokuserat på hälsa genom detox. Detoxspecialister har sammanställt ett urval av program med fokus på detox och en hälsosam livsstil, så att du kan välja mellan traditionell detox med juicer, råkostdetox, anti-aging och ketogen diet. Direkt efter ankomsten genomförs en detoxintroduktion. För optimala resultat rekommenderas en kroppsanalys (mot avgift). Hälsotränare och näringsrådgivare samt en dietist stödjer dig genom programmet. Med många sportaktiviteter och hälsosam gourmetmat är detta resort särskilt lämpligt för personer som medvetet vill ändra sina matvanor och avgifta kroppen.

Fitness & Kurser

Det finns ett modernt fitnesscenter med personlig tränare och Kinesis (mot avgift) tillgängligt.

Ankomst

Extra information

Bra att veta

Praktiska dokument

Hotellrummen i överblick

Hotellet erbjuder 100 eleganta sviter och villor, inredda med högkvalitativa material och tyger. De standard sviterna (ca. 40 kvm) har badrum med dusch/toalett, hårtork, A/C, satellit-LCD-TV, telefon, minibar, kassaskåp och Wi-Fi. Sviterna med havsutsikt (ca. 55 kvm) erbjuder badrum med bubbelbad, balkong, separat vardags-/sovområde och vissa är i två våningar. Villan med poolutsikt (ca. 93 kvm, max. 4 personer) sträcker sig över två våningar och har två sovrum, ett av dem med bubbelbad/dusch/toalett, samt ytterligare ett badrum och en balkong (på övervåningen). På bottenvåningen finns ett vardagsrum med öppet kök och en terrass med direkt tillgång till poolen. Villan med havsutsikt (ca. 109 kvm, 3-6 personer) erbjuder 2 eller 3 sovrum och en trädgård. Familjesviter med havsutsikt och anslutningssviter finns tillgängliga på begäran.

Mot en avgift kan gäster använda tvättservice och butlerservice.

 • Standard

   ca. 40 qm
  mer information
 • Svit havsutsikt

   ca. 55 qm
  mer information
 • Villa poolutsikt

   ca. 101-180 qm
  mer information
 • Villa havsutsikt

   ca. 109 qm
  mer information

Kundomdömen för Sianji Well-Being Resort

18 verifierade recensioner av resenärerEndast kunder som har rest med oss får lämna en recension

4.5 Utmärkt  

94% rekommenderar hotellet till andra

4.5
Hotell
4.6
Service
4.6
Behandlingar
4.4
Kost
4.4
Wellness-område
 • "underbar stämning"
 • "rent hotell"
 • "vänlig personal"
 • "utmärkt läge"
 • "kompetent service"
 • "utsökt mat"
 • "avkopplande spa"
 • "havsutsikt rum"
 • "effektiv detox"
 • "tillmötesgående"
18 Resultat
Förväntningar infriade

Joon J.

december 2023

Som par | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

På grund av en vattenskada kunde spaavdelningen inte användas under den första veckan.

Uppnådde mina detoxmål

Petra T.

oktober 2023

Ensamresande | mellan 60 och 69 år | 12 - 16 dagar

Vilsam

juni 2023

Ensamresande | mellan 40 och 49 år | 4 - 8 dagar

Stämningen var underbar. Hotellet var rent och alla var mycket vänliga. Planeringen och genomförandet av resan var okomplicerad och allt fungerade.

Mycket vacker anläggning!

Nicole O.

maj 2023

Med vänner | mellan 50 och 59 år | 12 - 16 dagar

Vi har återhämtat oss väl efter 14 dagar. Anläggningen är mycket trevlig och lugn. Det fanns också sport varje dag. Mat, eftersom vi hade en Keto-diet, kan jag inte säga för mycket. Vår mat kunde ha haft lite mer variation. Personal mycket vänlig, tyvärr talar bara mycket få engelska. Men allt som allt är vi nöjda.

Stay healthy vacation

Adriana J.

januari 2023

Ensamresande | 12 - 16 dagar

Good for the detox and sport activities! Great team!

Plats

Sianji Well-Being Resort
Turkiet, Egeiska havet, Bodrum-Mugla
Milas Bodrum International Airport (BJV)
ca 53 km / 56 min
Dalaman International Airport (DLM)
ca 219 km / 191 min

Liknande hotell

Hotell i närheten