vandring i tyskland

Vandra i Tyskland

Ut i naturen och upplev en vandringsresa i närliggande Tyskland

Upplev vandring i Tyskland

Sugen på att vandra i Tyskland?

Vandra i Tyskland

Med våra vandringsresor i Tyskland kan du utforska spektakulära platser och ta ett steg närmare naturen. Perfekt för sportfantaster och dem som vill hålla sig i form eller gå ner i vikt, särskilt i kombination med en av våra bantnings- eller fastningsprogram.

Att vandra är fysisk aktivitet som till skillnad från klassiska promenader aktiverar muskelgrupper i bröst, rygg, triceps, biceps, axlar, och magmuskler. Att gå ut i naturen och vandra stimulerar mer än 85% av alla våra muskler - de som säger att vandring inte är att träna har helt fel! Speciellt när du vandrar med vandringsstavar, som liknar skidstavar skidstavar, aktiverar du hela kroppen. Att gå med stavar skonar knäna när du går nerför, ger extra kraft uppför och extra fart under plattare partier. Med rätt teknik kan de bli dina bästa följeslagare på din resa. Och för att få slappna av lite extra kan du boka ett spa hotell i Tyskland.

Förutom fantastiska vyer och närheten till naturen så jobbar du med din kondition, tonar dina muskler, förbränner fett och förbättrar blodcirkulationen. Stavgång har visat att bränna upp till 46% mer kalorier än normal gång. Dessutom sägs vandringsresor till Tyskland förbättra hälsan för dem som lider av ryggsmärtor och rekommenderas för att lindra belastning på leder och minska spänningar och kontrakturer.

Vi erbjuder paket avsedda för enskilda resenärer, grupper och par som söker aktivare alternativ till en romantisk helg. Vårt varierade utbud av program kan anpassas för att passa alla åldrar och nivåer - oavsett om du är en erfaren professionell eller en nybörjare. Med professionella instruktörer och modernaste utrustning, kommer du att upptäcka glädjen och fördelarna med stavgång.

Tyskland har också en stor kurtradition och erbjuder fantastiska erbjudanden på sina spahotell. Kika även in spa i Tyskland!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa vandringsresor i Tyskland

Boka din trip till naturen redan idag