Yoga med familjen

Yoga med familjen

Ta med hela familjen på ett yoga äventyr!

Boka en yogaresa för hela famljen

För nybörjare och proffs - Stora som små!

Yoga med familjen

Att vara förälder behöver inte betyda noll personlig tid och ett icke-existerande socialt liv. Idag finns inte bara yogaklasser för supertränade, superviga, och superseriösa. Vem som helst kan idag hitta en kurs som passar alla behov - inklusive föräldrar och barn. Föfrågan från föräldrar som söker yoga baserade familjesemestrar har vuxit och på SpaDreams har vi ett växande utbud av hotell över hela världen. Om du planerar en härlig semester för hela familjen i år, bör du överväga att packa dina yogamattor och kolla in några av våra familjevänliga yogahotell. 

Fler och fler yoga studios överväger idag att öppna sina lokaler till familjer. Det är bevisat att yoga och motion framkallar mer lek, kreativitet och spontanitet hos barn samtidigt som att din yogatid även blir familjetid.

Yogakurser för föräldrar och barn levererar samma mentala och fysiska fördelar som alla andra yogapass: sinnesro, avkoppling, ökad kroppsstyrka och flexibilitet. Hur underbart känns det inte att få dagens stillasittande barn att åka iväg på en aktiv yogasemester där ni kan umgås och leka samtidigt som hela familjen rör på sig och hittar lugnet. Perfekt i kombination med bad i poolen, lek på stranden och njutande av härligt väder!

Kolla även in ayurveda för hela familjen eller kontakta oss för fler tips och ideer.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla familjevänliga yogahotell

Hitta det perfekta hotellet för din familj