yoga, familjen

Yogaresa med Familjen

Ta med hela familjen på ett yoga äventyr!

För nybörjare och proffs - Stora som små!

yoga, yogaresa, yoga thailand

Att vara förälder behöver inte betyda noll personlig tid och en nedbantat socialt liv. Idag finns inte bara yogaklasser för super-fit, super-flexibla, och super-seriösa. Vem som helst och alla kan hitta en klass som passar hans eller hennes behov- inklusive föräldrar och barn. Föfrågan från föräldrar som söker yoga baserade familjesemestrar har vuxit och på SpaDreams har vi ett växande utbud av hotell över hela världen. Om du planerar en härlig semester för hela familjen i år, överväga att packa dina yogamattor och kolla in några av våra familjevänliga yoga hotell. 

Fler och fler yoga studios överväger idag att öppna sina lokaler till familjer. Låta yogaklasser finnas för både stora och små. Detta har visats att och framkalla mer lek, kreativitet och spontanitet i för barnen samtidigt som att din yoga-tid även blir famlje-tid.

Förälder och barn yogaklasser levererar samma mentala och fysiska fördelar som alla andra yogapass: sinnesfrid, avkoppling och ökad kroppsstyrka och flexibilitet. Hur underbart känns det inte att få dagens stillasittande barn att åka iväg på en aktiv yogasemester där ni kan umgås och leka samtidigt som hela familjen rör på sig och hittar lugnet. Perfekt i kombination med bad i poolen, lek på stranden och njutande av härligt väder!

Kolla även in Ayurveda för hela familjen eller kontakta oss för fler tips och ideer.

Boka en yogaresa för hela famljen