- 15%

Bagus Agro Pelaga

Indonesien · Bali · Pelaga
njut av Balis natur med alla sinnen
agroturism, yoga & wellness
2 restauranger indonesisk & internationell mat
Till erbjudandena

Wellnessgård & Lifestyle Retreat - Bagus Discovery Group

Ett paradis mitt i gröna trädgårdar, färgglada fruktträd, flodens brus och majestätiska berg. Här förenas människa och natur i perfekt harmoni - en underbar upplevelse för kropp och själ. Systerhotell till Puri Bagus Candidasa, Puri Bagus Lovina och Bagus Jati - alla del av Bagus Discovery Group.

Populära attribut

Gratis WiFi
Luftkonditionering
Pool
Lugnt område
Bergsområde
Perfekt för ensamresande
Wellness-område
Familjevänlig
Fokus på hållbarhet

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Bali ren

1 natt, Suite, Frukost
i stället för 625 krfrån 531 kr
ny

Wellness, natur & privat yoga

3 nätter, Suite, Halvpension
i stället för 6 279 krfrån 5 337 kr
ny

Bagus Agro Pelaga i detalj

Ditt Agroturism- & Wellness-Resort

I de luftiga höjderna på 950 meter tronar Bagus Agro Pelaga och erbjuder frisk bergsluft och en hisnande panorama. Här, där bergen reser sig i all sin prakt och den frodiga gröna djungeln blomstrar, vaknar Balis gamla själ till liv. "Tri Hita Karana" - harmoni med människor, harmoni med gud och harmoni med naturen - är här mer än bara en uråldrig balinesisk filosofi; det är andningen som genomsyrar resortens liv. Bagus Agro Pelaga är inte bara en fristad för sinnena, utan också en oas för hållbarhet. Det ägnar sig helt åt de naturliga skatterna i omgivningen, samtidigt som det erbjuder sina gäster en lyxig upplevelse för kropp och själ. Över 17 hektar sträcker sig egendomen, där endast ekologiska frukter och grönsaker frodas, vilka inte bara förgyller gästernas upplevelse, utan också glädjer hela Bali med sin renhet och fräschör. Målet med Bagus Agro Pelaga är att leda sina gäster in i naturens famn för att ge dem en djupare förståelse och medvetenhet om deras egen hälsa. Här kan du upptäcka den förtrollande balinesiska kulturen och dess århundraden gamla traditioner, medan du utövar yoga mitt i den frodiga naturen eller låter dig skämmas bort av balinesiska massage. Och när solen sakta sjunker mellan de gröna topparna, bjuder hotellets restaurang in till en mångsidig festmåltid där Balis aromer kommer till liv i varje tugga. Dyk in i detta paradis, där kropp, själ och ande svänger i harmoni med naturen och sig själva.

Läge & Omgivning

Upptäck den förtrollande staden Pelaga på Bali, där tiden tycks stå stilla och naturen strålar i full prakt. Omgiven av frodiga risfält och tät djungel erbjuder Pelaga en oas av lugn och inspiration. Dyk in i den lokala kulturen genom att besöka de traditionella templen och uppleva den varma gästfriheten hos lokalbefolkningen. Utforska de hisnande vattenfallen och dolda stigar som leder till förtrollade platser, långt från turiststråken. Pelaga är den perfekta platsen för att fly vardagen och låta sig förtrollas av Balis naturliga skönhet.

Ät & Njut

Upptäck det kulinariska utbudet på resorten i två öppna och ljusfyllda restauranger med utsikt över den gröna dalen. Medan Tunjung Restaurant serverar traditionella indonesiska och internationella rätter, erbjuder Lotus Restaurant en sofistikerad tolkning av det kinesisk-mogoliska "Steamboats" (Hot Pot/Feuertopf). Köksteamet använder endast de färskaste säsongsbetonade ingredienserna från egen odling eller lokala producenter och skapar rätter som tar dig på en kulinarisk resa genom Indonesien. Fördjupa dig i en värld av smaker och njut av en fest för sinnena. Menyn inkluderar kött- och fiskrätter samt vegetariska eller veganska alternativ. Mahogany Bar, med spektakulär utsikt över berget Agung, serverar hälsosamma drycker (alkoholhaltiga på begäran).

Spa

På Jaya Spa erbjuds massage och behandlingar som är exakt anpassade till dina behov. Välj bland typiska balinesiska massage, olika paket för enskilda eller par, signaturbehandlingar, ansiktsbehandlingar, fotreflexologi, manikyr eller pedikyr.

Yoga

Wantilan, den halvöppna yogapaviljongen, erbjuder den idealiska platsen för yoga- och meditationspass. En plats där man kan sitta i lugn och ro och betrakta naturen och det omgivande landskapet med en känsla av transcendens och stillhet. Ashtanga, Hatha, Vinyasa Flow Yoga och Pranayama-andningsövningar erbjuds. Lämpligt för alla nivåer.

Pool

1 utomhuspool med solstolar och handdukar.

Fritid

Olika aktiviteter erbjuds såsom balinesiska matlagningskurser, godistillverkning, kafferostning, föreläsningar om jordbruk, trekking, cykling, sightseeing med mera.

Ankomst

Extra information

Turistskatt

Hotellrummen i överblick

48 rum och villor, omgivna av grönskande natur med fantastisk utsikt över dalen, den tropiska skogen eller poolen. Bland dessa finns 6 superior farm rooms, 20 deluxe farm rooms i lantlig stil, 16 luxury farm villor runt swimmingpoolen och 2 pool villor med två sovrum och utsikt över den gröna dalen. Alla rum och villor är utrustade med dusch/toalett, minibar, kaffe-/teset, hårtork, badrock, tofflor, Wi-Fi och delvis med badkar och balkong/terrass. Värdeskåp finns tillgängliga i receptionen. Pool villorna har dessutom egen pool, vardagsrum och värdeskåp.

 • Superior Farm Room

  mer information
 • Deluxe Farm Room

  mer information
 • Luxury Farm Villa

  mer information
 • Pool Villa (2 sovrum)

  mer information

Plats

Bagus Agro Pelaga
Indonesien, Bali, Pelaga
Ngurah Rai (Bali) International Airport (DPS)
ca 62 km / 111 min

Liknande hotell

Hotell i närheten