Spa & Wellness

Unna dig att må bra med en spa- och wellnessresa

Populära wellness-teman

Populära destinationer för din sparesa

Wellnessresor i Europa

Wellnessresor i Asien

Unna dig att må bra med en wellnessresa

Spa och wellness

Vill du fly vardagen? På SpaDreams vill vi att du ska må bra, och vad passar då bättre än en sparesa? Åk på en kort weekendresa, ta med familjen, passa på att vandra eller spela golf - det är din semester! Åk bort över en helg eller stanna två veckor i Asien, vi har allt från lyx till budget. Vi på SpaDreams hjälper dig gärna med att hitta den perfekta sparesan, så tveka inte att kontakta oss.

Vi är Sveriges största resespecialist för hälso-, spa-, yoga- och ayurveda resor.

Vi erbjuder resor till mer än 45 länder - välj ditt favoritresemål och hitta ett underbart spahotell som passar just dig och dina önskemål. Med en wellnessresa får du tid för att upptäcka dig själv och återfå balans.

Detta är viktigt för att du ska må bra! Om kroppen är i obalans kan du uppleva sömnstörningar, migrän och huvudvärk men också problem med matsmältningen. Om du upplever några av dessa åkommor, behöver du snarast både fysisk och mental avkoppling. Hos SpaDreams hittar du allt från hamam, den orientaliska badritualen, till Thalassoterapi, där du njuter av vattnets hälsosamma krafter.

Vi rekommenderar en sparesa så att du kan glömma vardagsstressen och koncentrera dig helt på dig själv. Du kommer att bli bortskämd med härliga massage, välgörande peelings och kunna slappna av i lyxiga pooler och bastur...

Du ge dig av på en av våra wellnessresor ensam eller tillsammans med din partner, mamma eller bästa kompis - båda varianter har unika fördelar.

Vad du än väljer - klicka runt på SpaDreams hemsida eller fråga även vår kundtjänst som gärna hjälper dig att hitta det rätta programmet för dig.

Alla våra spa- och wellnessresor

Hitta en spa- och wellnessresa som passar just dig!