Spa & Wellness

Unna dig att må bra med en spa- och wellnessresa

Populära wellness-teman

Populära destinationer för din sparesa

Wellnessresor i Europa

Wellnessresor i Asien

Unna dig att må bra med en wellnessresa

Spa och wellness

Vill du fly vardagen? På SpaDreams vill vi att du ska må bra, och vad passar då bättre än en wellnessresa? Åk på en kort weekendresa, ta med familjen, passa på att vandra eller spela golf - det är din semester! Åk bort över en helg eller stanna två veckor i Asien, vi har allt från lyx till budget. Vi på SpaDreams hjälper dig gärna att hitta den perfekta sparesan, så tveka inte att kontakta oss då vi är Sveriges största resespecialist för hälso-, spa-, yoga- och ayurveda resor.

Vi har hälsoresor och wellnessresor till mer än 45 länder så du kan välja ditt favoritresemål och sedan hitta ett underbart spahotell som passar precis det som du söker. På en wellnessresa får du tid för att upptäcka dig själv.

Det är viktigt att din kropp och själ är i balans och funderar bra tillsammans eftersom du förmodligen annars kommer att uppleva en obalansDet kan tillföra obehag, sömnstörningar, migrän och huvudvärk men också till problem med matsmältningen. Om du har några eller också bara ett av dessa åkommor så behöver du definitiv både en fysisk och mental avkoppling. Specialisterna rekommenderar att göra det på en wellnessresa så att du kan glömma vardagsstressen och koncentrera dig helt på dig själv.

Du kan göra våra wellnessresor ensam eller tillsammans med någon eftersom vi vet att båda varianter har sina egna fördelar. Vad du än väljer så klicka runt på SpaDreams hemsida eller fråga även vår kundtjänst som gärna hjälper dig att hitta det rätta programmet för dig.

Alla våra spa- och wellnessresor

Hitta en spa- och wellnessresa som passar just dig!