yogaweekend, yoga, resa, wellness, spa

Yoga Weekend

Hitta ditt själv med yoga, avkoppling & välgörande aktiviter

Boka en yogaweekend på ett av våra mest omtyckta yogahotell i Europa

Ta en kort paus med instruktörsledd avkoppling

Att leva osunt och frossa i fet mat på semestern är ute. Istället är det yoga och spirituell utveckling som gäller. Varsågod – SpaDreams ger dig Europas hetaste yogahotell!

Resor till Europa är särskild bra för alla som har inte så mycket tid för en längre vistelse och som vill fly från vardagen för en kort och spontan resa. Kortast avstånd är Polen och Tyskland men även möjliga resmål är Spanien och Tyskland.

I Tyskland finns flera yoga retreats som erbjuder Yoga och mediation samt föredrag. Här får du djupavkoppling med välgörande aktiviter som stavgång och promenader. Från 3 nätter kan man även på vissa hotell också boka en ayurvedisk vitaliseringskur ”smakprov” på Ayurveda. Yoga i Spanien erbjuder skönt klimat och efter yogan kan du bada kanske ta ett dopp i poolen och sedan softa i hängmattan medan du smuttar på en detoxjuice

Alla olika hotell erbjuder olika typer av yoga så som Vinayasa Flow (YOGA FLOW) vilket är ett pass som blandar rörelser från ashtanga och hatha yoga och där instruktören sammanställer passet som liknar ett danspass, ofta med musik.

Bikram Yogan som utövas i upphettade rum (upp till 40 °C) för att mjuka upp musklerna. Hatha Yoga är den populäraste och vanligaste yogaformen. En lugnare form av yoga, rörelserna byts ut av instruktören inför varje pass.

Vilken sorts weekendresa vill du göra ?