yogaweekend, yoga, resa, wellness, spa

Yoga weekend

Hitta dig själv med yoga, avkoppling & välgörande aktiviter

Boka en yogaweekend på ett av våra mest omtyckta yogahotell i Europa

Ta en kort paus från vardagen med yoga & avkoppling

yoga weekend

Att leva osunt och frossa i fet mat på semestern är ute. Idag har vi förstått att vi måste ta hand om vår kropp. Istället är det yoga och spirituell utveckling som gäller. Vi vill göra vår kropp något gott, må bra och komma i balans i vackra omgivningar. Varsågod – SpaDreams ger dig Europas hetaste yogahotell!

Resor till Europa är särskilt bra för alla som inte har så mycket tid över och inte kan planera in en längre vistelse - men ändå vill fly från vardagen för en kort stund och spontan resa. I kortast avstånd från kära Svedala finns Polen och Tyskland, men med flyg kan även andra resmål som Spanien och Italien nås inom några få timmar.

Yoga för varje smak

yoga weekend

I Tyskland finns flera yoga retreats som erbjuder yoga och mediation samt föredrag. Här kan du koppla av på djupet med välgörande aktiviter som stavgång och promenader.

Från 3 nätter kan man även på vissa hotell boka en ayurvedisk vitaliseringskur för att prova på ayurveda. Yoga i Spanien erbjuder skönt klimat och efter yogan kan du bada kanske ta ett dopp i poolen och sedan softa i hängmattan medan du smuttar på en detoxjuice.

Alla olika hotell erbjuder olika typer av yoga så som Vinayasa Flow (YOGA FLOW) vilket är ett pass som blandar rörelser från ashtanga och hatha yoga och där instruktören sammanställer passet som liknar ett danspass, ofta med musik.

Bikram yoga utövas i uppvärmda (upp till 40 °C) för att mjuka upp musklerna. Hatha Yoga är den populäraste och vanligaste yogaformen. Detta är en lugnare form av yoga, rörelserna byts ut av instruktören inför varje pass.

Sugen? Kolla in alla våra fina yogaresor - din drömweekend väntar på dig.

Våra bästa yogahelger

Vilket hotell blir perfekt för just din yoga weekend? Kolla här!