Hälsofasta på Semestern

Om du känner dig trött, hängig eller allmänt låg prova på en detox på semestern

Hitta din perfekta hälsoresa

Hälsofasta gör man bäst på semestern

Våren är den bästa årstiden för en fastekur eftersom man vill bli av med vintervikten. Det är inte bara bra för att gå ner vikt men också för att rena kroppen från toxiner och stimulera kroppens ämnesomsättning, som är resultater av en hälsofastekur.

 

Även om det finns hemma-fastekurer är det alltid bättre att fasta under anledning av en läkare för att få de bästa resultaten utan att skada kroppen. Därför skulle du boka din fastekur på speciella hotell som erbjuder ett motsvarande program.

Varför hälsofastar man? Att fasta kan vara nödvändig när energinivån i kroppen känns låg eller rubbad eller om du känner dig trötthängig eller allmänt låg och i har avsaknad av energi. Detta kan vara enkla tecken på att kroppen är full av toxiner (gifter och slaggprodukter) såväl som att tarmarna inte fungerar som de ska. Känner dig förstoppad kan även fasta kan vara lägligt. 

Dricker man verkigen bara vatten under en tidsperiod?

Nej, eftersom där finns olika fastekurer till exempel fastekur efter den tyska Dr. Buchingers metoder, eller fastekurer som F.X. Mayr eller Schrothkur rekommenderas också. Du kan välja mellan många olika kurer och se vilken passar dig bäst. Utrensande av slaggprodukter och avgiftning bildar grundstenen för kroppens och själens hälsa. Du kan kombinera din fastekur med vandring, wellness och andra avslappnande eller aktiva program.

Fasta sägs vitalisera kroppen och är därför en bra metod för att få kroppen att börja fungera på ett bättre sätt. Boka nu din fastekur hos SpaDreams!

 

 

Lyxiga hotell för din härliga fastakur