Plantation Villa at Ruxton Farm
FIRST CLASS

Första Ayurvedapartner i Storbritannien
Utvidgning av den prisbelönta villan i Sri Lanka
Fokus på samspel med natur och gemenskap
Till erbjudandena

Återhämtning mellan rustika herrgårdar och frodiga gröna ängar

Upplev kraften av Ayurveda och uppnå harmoni mellan kropp, sinne och själ. Omgiven av mjuka kullar och ängar erbjuder Plantation Villa den perfekta fredliga atmosfären och en imponerande miljö som inbjuder till avkoppling.

Populära attribut

Lugnt område
Adults Only
Fokus på hållbarhet
Mitt i naturen
Ayurvedaläkare
Ayurveda-Tri-Dosha mat
Yoga
Fritidsprogram
Glutenfri kost

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Yoga, Meditation & Mindfulness

2 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 4 587 kr

Life Coaching

2 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 5 197 kr

Viktminskning

4 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 11 635 kr

Ayurveda Kropp & Själ Detox

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 18 682 kr

Ayurveda Stresshantering

6 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 19 200 kr

Ayurveda Panchakarma

12 nätter, Dubbelrum, Helpension
från 37 261 kr

Plantation Villa at Ruxton Farm i detalj

Ditt Ayurveda- & Yoga-retreat

I hjärtat av det pittoreska Wye Valley, nära den walesiska gränsen, ligger den charmiga reträtten Plantation Villa Ruxton Farm. Det 14 hektar stora egendomen, som fungerade som ett rustikt bondgård under 1600-talet, är en utvidgning av den prisbelönta Plantation Villa i Sri Lanka och erbjuder med sin lugnande miljö och ett erfaret team av ayurvediska specialister och terapeuter, yogalärare och munkar de optimala förutsättningarna för en hållbar ayurvedakur. Målet är att lära dig en livsstil som håller din kropp och ditt sinne friska, vilket i sin tur låter dig uppleva ett lyckligare, lättare liv.

Läge & Omgivning

Wye Valley sträcker sig längs floden Wye och utgör den naturliga gränsen mellan England och Wales. Med sina mjuka kullar, frodiga skogar och historiska städer, inklusive Ross-on-Wye och Monmouth, kombinerar det natur och kultur på ett fascinerande sätt. Symonds Yat erbjuder en fantastisk utsikt, medan vandringsleder och cykelvägar ger möjlighet att utforska regionens rika djurliv och historia.

Ät & Njut

Ayurvedisk matlagning med färska och näringsrika måltider som tillagas enligt vediska näringsriktlinjer, kompletterade med moderna influenser. Alla måltider är vegetariska och glutenfria. Ingredienserna kommer från lokala källor. Gemensamma matlagningskurser hjälper dig att tillämpa det du lärt dig hemma.

Ayurveda & Yoga

Högkvalitativa behandlingar på Ayurvedacenter med en erfaren Ayurveda-specialist och 2 terapeuter. Behandlingar som erbjuds i programmet inkluderar Shirdohara (oljestråle mot pannan), Abhyanga helkroppsmassage, Pinda Sveda örtstämpelmassage, Pichu oljepackning m.m. kan bokas på plats. Det erbjudna yogan för alla nivåer i det egna yogarummet "Ruxton Mill" är avsett att hjälpa gästerna att utveckla en djupare koppling till kropp och sinne. Meditationer, livscoaching och samtal med buddhistisk munk erbjuds också. Privat yogalektion mot avgift på plats.

Filosofi

"Vår filosofi är präglad av vänlighet och inspirerad av wellness. Välbefinnandet för våra gäster, våra lokaler, våra medarbetare, vårt arbete och vår miljö är av största vikt för vår livsstil. Vår inställning börjar med vänlighet mot alla som behöver kärlek och omsorg. Vi förstår behoven hos dem som känner sig obekväma eller vill fly stadens kaos. Vi tror på varje träd, varje fågel och varje vindpust som förbinder vår villa med världen omkring oss. Vi arbetar outtröttligt för att bevara denna miljö. Vi är också en plats för gemenskap och vill att alla ska känna sig som hemma. Inspirerade av våra förfäders rötter och ursprungliga praxis tar vi dig med på en kontinuerlig, sammanlänkad resa till välbefinnande."

METTA Trust Stiftelsen

Genom sin välgörenhetsorganisation METTA Trust engagerar sig Plantation Villas för hållbar utveckling av samhällen i Sri Lanka. En del av intäkterna från varje gäst doneras till denna stiftelse, som stöder olika initiativ som utbildning, hälsovård och miljöskydd. Samtidigt bidrar de också till lokala välgörenhetsevenemang i Storbritannien. Genom din vistelse investerar du inte bara i ditt eget välbefinnande utan bidrar också till att förbättra samhället både inom och utanför landet.

Fritid

Matlagningskurser, guidade vandringar, trädgårdsarbete, cykeluthyrning, promenader i inomhus-, hemliga eller vildblomsträdgårdar, stora ängar, skogsbeklädda vandringsleder eller längs floden Wye.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

Hotellet har 6 privata och mysiga rum. 4 med privat och 2 med delat badrum. Alla med hårtork, Wi-Fi och allergivänliga. Delade rum (tre- och fyrbäddsrum) på begäran.

  • Enkelrum

    mer information
  • Enkelrum med delat bad

    mer information
  • Dubbelrum

    mer information

Plats

Plantation Villa at Ruxton Farm
Storbritannien, West Midlands, Hereford
Birmingham International Airport (BHX)
ca 115 km / 85 min

Liknande hotell

Hotell i närheten