Spa i Marocko

Spa i Marocko

Gör din semester till en oförglömlig upplevelse

Upptäck våra mest populära spahotell i Marocko

Spa i Marocko

Spa i Marocko

Låt dina orientaliska drömmar gå i uppfyllelse med spa i Marocko! Ett ökenlandskap med snötäckta berg i fjärra landskap väntar på turister, som vill uppleva spa från 1001 natt.

I endast några få flygtimmars avstånd förtrollar detta land dess besökare med en gränslos mångfald utav orientaliska marknader och trånga gränder, kryddiga doftmoln och sogar, öknar och kilometerlånga stränder.

Som en bonus väntar ett angenämt klimat och en gränslos gästvänlighet, som gör Marocko till ett idealiskt resmål för spa-sugna.

Medan spa i Sverige är en ekonomisk bransch, är det mycket mer än detta i Marocko! Här är det en livsstil, en livskänsla.

Ett besök i en hamam är ingenting som är limiterat till speciella tillfällen utan en regelbunden ritual, som genomförs så ofta som möjligt, även i sällskap av vänner och familj. Lär känna den välgörande kraften av orientaliska bad där de har sitt ursprung!

Njut av apelsinblom- eller chokladmassage och kroppspeelings med eteriska oljor, slappna av i vilorum med ansiktsbehandlingar och en individuell omvårdnad.

"Jag har aldrig känt mig så återhämtad som efter denna semester" säger SpaDreams-resenären Sonja. Du vill också slappna av totalt och känna dig som om du vore född på nytt?

Boka din semester med spa i Marocko redan idag och njut av lyxig wellness till toppenpris.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Alla våra hotell med spa i Marocko

Skapa din drömsemester med SpaDreams