Yogaresa

Yogaresa

Res in i ditt innersta och lär dig slappna av på riktigt med en härlig yogaresa

Checka in på ett yogahotell för ditt välbefinannde

Våra mest omtyckta yogahotell

Yogaresor - En individuell resa för kropp och själ!

Yogaresor

Yoga har praktiserats i flera århundraden, men det blev särskilt populärt på 2000-talet. Syftet med yoga har alltid varit att omvandla kroppen och sinnet tillsammans med själen och kognition. Genom yoga stöds fysiskt och psykiskt välmående. Studier har visat att yoga har en positiv effekt på matsmältningen, förbättrar koncentrationsförmågan och motverkar depressioner. På SpaDreams erbjuder vi inte bara yoga, utan även den passande avslappnande miljön. 

Vi tror att man ska utöva yoga på det naturligaste och mest effektiva sättet, i en lugn och avkopplande omgivning.  Våra yogaresor ger dig möjligheten att återhämta dig och samla energi. Och det är även en spirituell resa. Visste du att yogafilosofin anser att månen är kvinnlig och solen är manlig?

Yoga är mer än bara gymnastik

Yogaresor

Begreppet yoga kommer från den indiska filosofin och är den traditionella beteckningen för ett flertal av fysiska tekniker och övningar. Yoga är inte bara en fysisk utmaning utan består även av mental träning och andningstekniker.

I Europa är de mest kända formerna hatha yoga och ashthanga yoga. Numera finns det mer och mer olika typer av yoga. Om det är intensitet du söker erbjuder SpaDreams resori hot yoga, där du kan svettas och rensa ut gifterna ur kroppen. Om du vill ha det kul prova på något ovanligt - testa skrattyoga. Vi alla vet att det är bra för dig och din hälsa att skratta. Skratt sprider glädje och välbefinnande.

Den perfekta resan för varje behov

Yogaresor

För seglarnördar och vattenälskare erbjuder vi även yoga cruising i Turkiet. SpaDreams urval omfattar allt från fysisk utmaning till mer ovanliga yogaresor. Vi vill att varje gäst ska kunna hitta en perfekt yogaresa.


Du kan också ta en yogakurs som en del av ayurveda resor i centrum av Indien eller Sri Lanka. Yogaresor inkluderar ofta massage, bad, föredrag, avslappning, wellness drycker och en totalt stressfri zon. Unna dig en yogaresa!

Du kan resa till Europa men även till flera asiatiska länder. Här får du en autentisk miljö för din yogaupplevelse. Mellan risterasser, exotiska skogar, vulkanöar lär du känna du yogans ursprung. För alla som har inte så mycket tid eller som först och främst letar efter att prova på yoga rekommenderar vi yogaresor i Europa eller kanske en yogaweekend.

För alla som vill ha en unik och oförglömlig upplevelse rekommendererar vi längre yogaresor till Indien, yoga på Bali eller yoga i Thailand, där du får mer tid att varva ner.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra mest omtyckta yogahotell

Upptäck vårt stora urval av yogaresor och hitta en semester som passar just dig