Yogaresa

Yogaresa

Resa in i ditt innersta och lär dig slappna av på riktigt

Våra mest omtyckta yogahotell

Checka in på ett yogahotell för ditt välbefinannde

Yogaresor - En individuell resa för kropp och själ!

Yoga tillämpas under lång tid nu, med det blev populärare på 2000-talet. Syftet med yoga har alltid varit att omvandla kroppen och sinnet tillsammans med själen och kognition. Genom yoga stödjers fysiskt och psykiskt välmående. Och studier har också provat att yoga verkar positiv på matsmältningen, förbättra koncentrationsförmågan, motverkar depressionerna. På SpaDreams erbjuder vi inte bara Yoga men också den passande avslappnande miljön. 

Vi tror att man ska utföra yoga på det mest naturliga och effektiva sättet. Och det betyder också i ett lugnt och avkopplande område.  Våra yogaresor ger dig möjligheten att återhämta din energi.

Begreppet yoga kommer från den indiska filosofin och är traditionellt beteckningen för ett flertal av fysiska tekniker och övningar. Yoga är inte bara en fysisk utmaning utan består även av en mental träning och andningsteknik.

I Europa är den mest kända formerna Hatha yoga och Ashthanga yoga. Numera finns det mer och mer olika typer av yoga. Om det är intensitet du söker har vi HotYoga tillgänglig där du kan svettas och rensa ut gifterna ur kroppen. Om du vill ha det kul och roligt prova på Skrattyoga. Vi alla vet att skratta är bra för dig och din hälsa. Skratt sprider glädje och välbefinnande.

För seglarnörda och vattenälskare erbjuder vi även Yoga Cruising i Turkiet. Vi har allt  från fysiska utmaning till mer ovanliga yogaresor. Vi vill att varje gäst ska kunna hitta ett perfekt yogaresa. Du kan också ta en Yogakurs som en del av ayurveda resor i centrum av Indien eller Sri Lanka. Yogaresor inkluderar ofta massage, bad, föredrag, avslappning, wellness drycker och en total stressfri zon. Unna dig en Yogaresa!

Du kan resa till europa som flera asiatiska länderna. Här får du en autentisk miljö för din yogaupplevelse. Mellan risterasser, exotiska skogar, vulkanöar kommer du yogans ursprunget närmast. Men för alla som har inte så mycket tid eller som först letar efter ett smakprov rekommenderar vi yogaresor i Europa eller kanske en yoga weekend.

För alla som vill känna en unik och oförglömlig upplevelse är längre resor med en yogaresa till Indien, yoga på Bali eller yoga i Thailand skönare där du får mer tid att varva ner.