Tyskland, Germany

Tyskland

Njut av naturen, friheten och tystnaden

Populära teman i Tyskland

Oväntad variation av naturen

Tyskland - ett land där tradition och modernitet går hand i hand. Landet av poeter och tänkare, med djupt rotade kulturhistoria och ett fantastiskt  naturlandskap ger en bild som inte kunde vara mer olika.

Koppla av på en spontan wellnesshelg vid kusten med dina fyrbenta vänner, återupptäck aktiverande och stimulerande effekt av klassisk fasta eller unna dig en traditionell Kneippkur och utforska den färgstarka naturen im Allgäu. 

Vad sägs om någon gång utforska den exotiska Indiska läran om frälsning i Ayurveda och ladda batterierna? Men du måste inte åka till Indien eller Sri Lanka. Äkta Ayurveda kan du också uppleva i hjärtat av Tyskland med oss.

Hitta ditt inre på en yogahelg, lämna alla dina bekymmer och stress bakom dig. Förutom yoga kan du bota den dagliga stressen med våra speciella anti-stress och utbrändhetsprogram hitta ny balans och lugn. Med individuellt anpassad avslappnings kurs och rådgivning lär du dig hur du kan hantera stress även efter din semester och få ett liv i balans.

Oavsett om du föredrar havet eller bergen, sjöar, skogar eller landskapet med dess omfattande sjöar, är en semester i Tyskland som lika individuell och unik som dig och dina intressen!

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Tyskland