Tyskland

Tyskland

Njut av naturen, friheten och tystnaden

Populära teman i Tyskland

Våra mest populära hotell i Tyskland

Oändlig variation av naturen

Tyskland

Tyskland - ett land där tradition och modernitet går hand i hand. Landet av poeter och tänkare, med en lång och intressant kulturhistoria och ett fantastiskt naturlandskap skapar en bild som inte kunde vara mer varierad.

Koppla av under en spontan spahelg vid kusten med dina fyrbenta vänner, återupptäck den aktiverande och stimulerande effekten av en klassisk fasta eller unna dig en traditionell Kneippkur och utforska den färgstarka naturen i Allgäu. 

Vad sägs om att utforska den exotiska indiska ayurveda-läran och få kropp och själ i balans, ladda batterierna? Du behöver ej resa ända till Indien eller Sri Lanka. Du kan även uppleva äkta ayurveda i hjärtat av Tyskland med oss.

Hitta ditt inre under en yogahelg, lämna alla dina bekymmer och stress bakom dig. Förutom yoga kan du bota den dagliga stressen med våra speciella anti-stress och utbrändhetsprogram, hitta ny balans och lugn. Med individuellt anpassade avslappningskurser och rådgivning lär du dig hur du kan hantera stress även efter din semester och få ditt liv i balans.

Oavsett om du föredrar havet eller bergen, sjöar, skogar eller landskapet med dess omfattande sjöar, villa vandra eller bo på ett spa hotell i Tyskland - detta land är lika individuellt och unikt som du och dina intressen!

Information om Tyskland

Språk: Tyska
Tidsskillnad: ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Tyskland

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Tyskland