SpaDreams julkalender tävling SpaDreams julkalender tävling SpaDreams julkalender tävling

Tyvärr för sent!

Fördubbla chansen till nästa år redan nu

Tillbaka igen den 1/12-2017 !!!

Julkalendern 2016 är över! Ta reda på här om du har vunnit!

Vi ser redan fram emot att träffa dig igen den 1/12-2017 när SpaDreams nya julkalender drar igång. Vi gör då ännu en gång en nedräkning inför Julafton tillsammans med dig, med fina priser att vinna varje dag.

Missa inte under tiden andra tävlingar med SpaDreams, specialerbjudanden och nyheter om wellness resor, hälsokurer och ayurvediska vistelser. Gilla oss på våra sociala medier och lägg till lite avkoppling i ditt vardagsliv.

Registrera dig nu för att få en påminnelse ...

Adventskalender banner 2016

Gör lite egen julstämning !

Våra kakrecept - perfekta för att göra hemma !

Varje dag kan du räkna julkakor på vår hemsida! Om du nu vill baka hemma har vi 4 läckra recept här för dig. Det finns något för alla, choklad, nötter, havregryn och även ett recept för "ayurvediska kex."

Vårt goda recept för ayurveda kex

Vårt goda recept för julhavrekakor

Vårt goda recept för julnougatkakor

Vårt goda recept för apelsin och chokladkakor

Historien om våra julkakor och deras resa

Berättelsen om våra kex och deras resor med vår adventskalender 2016,

I Tyskland, där SpaDreams kontor är belägna, har de läckra julkakorna en långvarig tradition. Varje år samlas alla familjer och vänner för denna underbara aktivitet som kallas « Plätzchen backen »

SpaDreams / Fit Reisen gjorde också vackra kakor i år. Men när de var redo, dessa sötsaker har spontant beslutat att ge sig ut på en resa innan julen för att få en liten glimt sol!

På www.spadreams.se njuter de av solen i Marocko, får en avkopplande ayurvedisk massage i Indien eller går upp tidigt för den dagliga solhälsningen på Bali.

För att de alla ska hinna tillbaka i tid innan jul behöver vi nu din hjälp! Varje dag måste pepparkakorna räknas – endast så kommer de hinna i tid till flyget hem inför julfesten. Som belöning för flitigt sökande har vi valt ut 24 fina priser till vår adventskalender.

Gör så här: Varje dag från och med nu får du tips på vår Facebook-sida om vilken SpaDreams sida kakorna ligger och vilar sig på. När du är säker på att du inte missat en enda, fyller du i rätt antal i vårt svarsformulär på vår Julkalendersida och har därmed chansen att vinna dagens pris vid rätt svar.

Där kan du även hitta fler lämpliga recept för våra läckra kakor, julinspiration från hela världen och naturligtvis vackra vinter spa.

Med ett par sista ord önskar vi er en fin juletid och att ni har det så roligt medan ni hjälper oss att hitta alla försvunna små godbitar: Leta kakor, färdiga, gå!

Ditt SpaDreams Team

 

 

SpaDreams gratulerar vinnarna 2016 !

Tack till alla deltagare ! De lyckliga vinnarna är:

1.  December : M. Andersson

2. December : A-C. Näreskog

3. December : R. Eriksson

4. December : H. Bjarnestig

5. December : A. Dahlberg

6. December : T.  Bengtsson

7. December : I. Berglund

8. December : J. Randeblad

9. December : T. Hedlund

10. December : A. Lindberg

11. December : B. Strömberg

12. December : G. Dahlström

13 Dec : T. Tillander

14 Dec : A. Lennartsson

15 Dec : C. Håkansson

16. Dec : M. Olsson

17 Dec : B. Weckström

18 Dec : E. Parsjö

19 Dec : N. Söderström

20 Dec : P. Nylund

21 Dec : S. Ågren

22 Dec : P. Bäckström

23 Dec : S. Markkanen

24 Dec : A. Johansson

Grattis, om du är en av vinnarna har du erhållit ett E-mail och kommer att få din vinst innom kort. Vi önskar dig massor av kul med dem. Tveka inte att skicka en bild till oss med din gåva.