Yogaresa till Indien

Hitta dig själv vid Himalayas fot med yoga och meditation

Våra finaste yogahotell i Indien

En oförglömlig yogaresa till Indien

Praktisera yoga i urpsrungslandet Indien! Yogaresor är väldigt moderna, men yoga är faktiskt är det en del av en femtusen år gammal asiatisk hälso- och läkekonst. Varje bra hotell i Indien erbjuder numera ayurveda och yoga samt meditation. Den som vill resa till ursprunget av det holistiska hälsokonceptet bör åka på yogaresa till Indien för att få en autentisk möjlighet att rena kropp och själ. 

Yoga i Kerala

Yogaresa till Indien

Här vid Himalayas fot får den som söker lugn inre och yttre balans. Åk tillbaka hem med ett leende på läpparna och må bra efter en yogaresa till Indien. Du kommer att känna skillnanden snabbt och inte vara lika stressad i vardagshetsen.

Kerala är en indisk delstat och det sägs att detta är ayurvedans hemort. Den mångfaldiga och gröna delstaten ger dig möjligheten att lära känna denna urgamla läkekonsten i kombination med yoga. Här får du tid för att vila och samtidigt har du chansen att se den färgrika indiska kulturenKerala lockar med tjocka skogar av kokospalmer, vidsträckta och långa stränder vid Malabarkusten, historiska templer och vackra palats från forna tider. 

Nästan alla hotell i Kerala erbjuder utomhus yogakurser så att du känner en stärkare förbindelse med naturen och dig själv.

Yoga och ayurveda är en perfekt och traditionell kombination. De flesta hotellen erbjuder yoga och meditation tillsammans med en ayurvedakur.  Kombinationen tillhör den traditionella läkekonsten som påpekar en mer holistisk syn på kropp och själ. Med en ayurvedabehandling återställs inre och yttre balans. Yoga hjälper att återfå känslan för kroppen och dess behov medan meditation stärkar sinnen. För alla som vill prova på denna fantastiska motion är en yoga weekend uppiggande. Vi har även samlat några yogatips åt nybörjare.

Alla yogahotell i Asien

Hitta din perfekta yogaresa - upplev Indien