Yogaresa till Indien

Hitta dig själv vid Himalayas fot med yoga och meditation

Våra finaste yogahotell i Indien

En oförglömlig yogaresa till Indien

Praktisera yoga i urpsrungslandet. Yogaresor är nu modernt, men faktiskt är  yoga en del av en femtusen år gammal asiatisk läkekonst. Varje gott hotell i Indien erbjuder för sina gäster nuförtiden ayurveda och yoga samt meditation. Vem som vill resa till ursprunget av det holistiska hälsokonceptet ska åka på yogaresa till Indien för att få en autentisk möjlighet att rena kropp och själ. 

Yoga i Kerala

Här vid himalayas fot får den som söker lugn regeneration, samt inre och ytre balans. Åka tillbaka med ett leende på läpporna och må bra efter en yogaresa till Indien. Du kommer att känna skillnanden snart. 

Kerala är en indisk delstat och gäller som ayurvedas hemort. Den mångfaldiga och gröna delstaten erbjuder den effektivaste formen att lära känna denna urgamla läkekonsten med yoga. Här får du tiden att vila och samtidigt  har du chansen att se den färgrika indiska kulturenKerala lockar med tjocka skogar av kokospalmer, vidsträckta och långa stränder vid malabarkusten, historiska templer och vackra palats från långa glömda tiderna. 

Nästan alla hotell i Kerala erbjuder utomhus yogakurser så att du känner en stärkare förbindelse med naturen och dig själv.

Yoga och Ayurveda är en perfekt och traditionell kombination. De flesta hotell erbjuder yoga och meditation inom en ayurveda kur.  Kombinationen tillhör den traditionella läkekonsten som påpekar en mer holistisk syn på kropp och själ. Med en ayurveda behandling ska återhämtas inre och yttre balans. Yoga hjälper att återfå känslan för kroppen och dess behov medan meditation stärkar sinnen. För alla som vill bara göra ett smakprov är en yoga weekend uppiggande. För nybörjare har vi samlat några yoga tips.

Alla yogahotell i Asien