ayurveda, resa, wellness, spa

Ayurveda i Tyskland

Minska stress med ayurveda i goda händer

Upplev ayurveda i Tyskland

Ayurveda i Tyskland - Något för alla sinnen

Ayurveda i Tyskland

Alternativ medicin blir allt mer populär, särskilt i de tyskspråkiga områden i Europa.

I början spelade ayurvedan en ledande roll inom en trend av djupt avkopplande hälsobehandlingar. Idag är ayurveda en allmänt erkänd alternativ form av medicin, även bland traditionella läkarkretsar. Den anses som en effektiv kompletterande behandling vid olika sjukdomar och besvär, särskilt vid stress och utbrändhet. För att möta efterfrågan på ayurvedisk medicin, massage, näring och terapi, har en mängd seminarier och utbildningar etablerats i hela världen och du hittar några av de bästa i Tyskland.

Du behöver inte resa till Indien eller Sri Lanka för att uppleva äkta, traditionell ayurveda - du kan njuta av högkvalitativa behandlingar på ett antal hotell i Europa! Många av våra förstklassiga ayurvedahotell i Europa är belägna på vackra platser runt om i Tyskland.

Erfarna ayurvediska läkare från Indien och Sri Lanka erbjuder dig omfattande och autentiska ayurvedaprogram, oavsett om du letar efter intensiv, holistisk panchakarma eller enkla ayurveda-hälsobehandlingar som massage och oljebehandlingar. Du kommer alltid att få ett individuellt behandlingsschema så att kuren kommer hjälpa just dig doch dina besvär på ett optimalt sätt.

Yoga och meditation är också tillgängliga på många av våra ayurvedahotell i Tyskland. Hitta lugn och ro nära bergstoppar eller kombinera en ayurvedakur med ett besök på en traditionell tysk kurort. Vem vet du kanske praktiserar olika asanas med utsikt över alperna eller saftigt gröna skogar? Kom till ro och andas ut i fina Tyskland.

Vårt moderbolag FitReisen var en gång i tiden den första researrangören som erbjöd ayurveda i Tyskland - vi på SpaDreams har dragit nytta av över 20 års erfarenhet inom ayurveda för att kunna erbjuda dig en individuell och effektiv upplevelse.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra ayurvedahotell i Tyskland

Hitta det perfekta hotellet i Tyskland här