ayurveda, resa, wellness, spa

Ayurveda i Tyskland

Minska stress med ayurveda i goda händer

Upplev Ayurveda i Tyskland

Ayurveda i Tyskland - Något för alla sinnen

Alternativ medicin blir allt mer populär, särskilt i tyskspråkiga områden i Europa. I början spelade ayurvedan en ledande roll inom en trend av djupt avkopplande hälsobehandlingar. Idag är ayurveda allmänt erkänt, även i medicinska kretsar, som ett kompletterande behandling för mediciner och har nått över tröskeln för att komma in i sfären av vetenskap. För att möta efterfrågan på ayurvedisk medicin, massage, näring och terapi, har en mängd seminarier och utbildningar etablerats. 

Du behöver inte resa till Indien eller Sri Lanka för att uppleva äkta, traditionell ayurveda - du kan njuta av högkvalitativa behandlingar på ett antal hotell i Europa! Många av våra förstklassiga ayurvedahotell i Europa är belägna på vackra platser runt om i Tyskland.

Erfarna ayurvediska läkare från Indien och Sri Lanka erbjuder dig omfattande och autentiska ayurvedaprogram, oavsett om du letar efter intensiv, holistisk panchakarma eller enkla ayurveda-hälsobehandlingar som massage och oljeapplikationer. Yoga och meditation är också tillgängliga på många av våra ayurvedahotell i Tyskland. Våra ayurvedahotell i Tyskland erbjuder många platser för att möta behoven hos varje gäst. Hitta lugn och ro nära bergstoppar eller kombinera en ayurvedakur med ett besök på en traditionell tysk kurort.

Vårt moderbolag FitReisen var den första researrangören att erbjuda ayurveda i Tyskland och SpaDreams har dragit nytta av över 20 års erfarenhet inom ayurveda.

Liknande teman

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se