ayurveda, resa, wellness, spa

Ayurveda i Tyskland

Minska stress med Ayurveda - Utan att åka långt bort

Upplev Ayurveda i Tyskland

Ayurveda i Tyskland - Något för alla sinnen

Alternativ medicin blir allt mer och mer populärt, särskilt i tyskspråkiga områden i Europa. I början spelade Ayurvedan en ledande roll inom en trend av djupt avkopplande hälsobehandlingar. Idag är Ayurveda allmänt erkänt, även i medicinska kretsar, som ett kompletterande behandling för mediciner och har nått över trönskeln för att komma in i sfären av vetenskap. För att möta efterfrågan på ayurvedisk medicin, massage, näring och terapi, har en mängd seminarier och utbildningar etablerats. 

Du behöver inte resa till Indien eller Sri Lanka för att uppleva äkta, traditionell Ayurveda - du kan njuta av högkvalitativa behandlingar på ett antal hotell i Europa! Många av våra förstklassiga Ayurveda hotell i Europa är belägna i vackra platser runt om i Tyskland.

Erfarna ayurvedisk läkare från Indien och Sri Lanka finns att erbjuda dig en omfattande och autentiska Ayurveda program, oavsett om du letar efter en intensiv, holistiskt Panchakarma bota eller enkla Ayurveda hälsobehandlingar såsom massage och oljeapplikationer. Yoga och meditation är också tillgängligt på många av våra Ayurveda hotell i Tyskland. Våra Ayurveda hotell i Tyskland erbjuder ett överflöd av platser för att passa behoven hos varje wellness sökande. Hitta lugn och ro nära bergstoppar eller kombinera en Ayurveda kur med ett besök på en traditionell tysk kurort.

Vårt moderbolag FitReisen var den första researrangören att erbjuda Ayurveda i Tyskland och SpaDreams har dragit nytta av över 20 års erfarenhet inom ayurveda.