sri lanka, ayurveda

Ayurveda på Sri Lanka

Koppla av, hitta din inre styrka och återfå balansen i livet

Våra mest omtyckta Ayurvedahotell på Sri Lanka

Upplev Ayurveda i en härlig atmosfär

En Ayurveda retreat på Sri Lanka garanterar total avslappning. Sri Lanka kallas också "Indiens tår” och är känt för dess orörda natur och sitt lugn. Alla våra hotell på Sri Lanka kommer att omfamna dig med en hjärtlig atmosfär och enastående gästvänlighet. På detta vis har du de perfekta förutsättningarna för att kunna dyka in i ayurvediska behandlingar som främjar för kropp, själ och sinne. Unna dig en välgörande Ayurvedakur som är helt anpassad efter dina behov, och upplev regionens exotiska och fascinerande mångfald. Kokospalmer, djungel och ett turkosblått hav väntar på dig...

Våra Ayurvedahotell erbjuder autentiska ayurvediska behandlingar, som olika former av massage och även ayurvedisk kost som motsvarar din dosha. De tre doshas (Kapha, Vata, Pitta) bilder basen för den ayurvediska filosofin. Den skiljer sig från den konventionella medicinen då varje person behandlas individuellt, det finns inte ett schema eller en lösning som passar alla. Vi alla har tre Doshas (energier som bygger på vind, eld, vatten och jord) inom oss, men oftast dominerar en eller två av dem. Detta kan i sin tur leda till olika besvär, som psykiska och fysiska sjukdomar. Olika naturliga örtmediciner samt ayurvediska behandlingar ska kunna hjälpa dig att återfå ny kraft och hitta din inre balans.

För dig som vill upptäcka Indien kan vi rekommendera en resa med Ayurveda i Kerala. Även här hittar du fantastiska resorter med hägkvalitativa behandlingar och smakfull ayurvedisk kost.

Att semestra där den ayurvediska vetenskapen har sitt ursprung - Asien - gör det lättare att glömma vardagen i en exotisk och autentisk omgivning. Men även du som vill slippa långa flygresor kan uppleva den traditionella medicinen med en autentiska Ayurvedasemester i Europa.

Visste du förresten att Ayurveda och Yoga går hand i hand? Yoga är perfekt för att slappna av och det främjar Ayurvedans hälsosamma effekt. Ta även en titt på våra spännande erbjudanden med Yoga!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell på Sri Lanka

Upptäck det perfekta Ayurvedahotellet på Sri Lanka för just dig