sri lanka, ayurveda

Ayurveda på Sri Lanka

Koppla av, hitta din inre styrka och återfå balansen i livet

Våra mest omtyckta ayurvedahotell på Sri Lanka

Åk på retreat och testa på en Ayurvedisk behandling

En ayurveda retreat på Sri Lanka garanterar total avslappning. Sri Lanka kallas också "Indiens tår” och är känd för sin orörda natur och sitt lugn. Alla våra hotell på Sri Lanka är helande tempel under din semester, där du kommer att få behandlingar för kropp, själ och sinne. Unna dig en välgörande Ayurvedakur, helt anpassad till dina behov, och dyk in i regionens exotiska och fascinerande mångfald.

Hotellen erbjuder ayurvediska behandlingar såsom massage inklusive ayurvedisk kost som motsvarar din dosha. De tre Doshas (Kapha, Vata, Pitta) ligger i centrum av Ayurveda. Ayurveda skiljer sig från den konventionella medicinen genom att behandla varje person individuellt. Det finns ingen universell diet eller behandling som passar alla. Alla har tre Doshas (energier som bygger på vind, eld, vatten och jord) men oftast dominerar en eller två av de. Alternativ medicin samt ayurvediska behandlingar ska kunna hjälpa dig att återfå ny kraft och hitta din inre balans.

Läs mer om: Ayurveda i Kerala >> och Ayurvedisk kost >>

Att semestra där den ayurvediska vetenskapen har sin ursprung - Asien - gör det lättare att glömma vardagen i ett autentiskt och exotiskt område men det är möjligt att boka autentiska ayurvedasemestrar även i Europa.

Ayurveda hänger ihop med yoga så det är värt att kolla på båda erbjudanden.

Alla våra hotell på Sri Lanka

Upptäck det perfekta ayurvedahotellet på Sri Lanka för just dig