Sri Lanka

Sri Lanka

Upptäck pärlan i Indiska oceanen

Populära teman på Sri Lanka

Populära hotell på Sri Lanka

Traditionell healing med ayurveda

Sri Lanka

Vi på SpaDreams kan påstå att Sri Lanka fortfarande kan anses som ett hemligt tips bland alla fina semesterdestinationer. Ön Sri Lanka är en riktig pärla, inramad av palmkantade pittoreska stränder och Indiska Oceanen. Influerat av den unika skönheten i naturen och 2000 år gamla kulturarv, så pekar alla tecken på att du kan uppleva återhämtning och förnyelse av kropp och själ här. Den traditionella, naturligt baserade ayurvedan står i centrum för hela ön.

Till skillnad från traditionell medicin, fokuserar ayurvedan på holistiska och individuella program utformade helt efter dina behov och hälsostatus. Den fokuserar på att främja hälsan, arbeta förebyggande och försöka sträva efter långsiktig vitalitet. Genom att kombinera den fysiska, mentala, emotionella och andliga aspekter där du lägger om dina hälsvanor på ett varaktigt och positivt sätt. Fokusen ligger på att skapa mer medvetenhet och känslighet för vad du behöver för att kunna leva hälsosamt.

Inled idn semester med att boka ett hotell med lugn atmosfär. Njut av din personligt utformade ayurvedakur med traditionella massage, utrensning (cleansing), detox, kostrådgivning, andliga yogaklasser och skapa ny energi för att förebygga sjukdomar. Välj en professionellt guidad avkopplingsmeditation och relaxa i en oas av lugn.

Du får dock inte missa att utforska ön och alla dess värdefulla skatter före eller efter din ayurvedabehandling, åk ut på ett andligt äventyr och upplev landet! Utflykter låter dig ta del av Sri Lankas naturliga skatter och erbjuder flera olika aktiviteter för dig att utforska, det vackra höglandet, stränderna, nationalparkerna och 8 av UNESCOS världskulturarv. En sak är säker, Sri Lanka har allt och lite till.

Information om Sri Lanka

Språk: Singalesiska, tamil och engelska
Tidsskillnad: + 3,5 timmar
Bästa restiden: December - mars. För en ayurvedakur lämpar sig öven de europeiska sommarmånaderna.
Valuta: Sri Lanka Rupee (LKR)
Visum: Ja, ansök här: www.eta.gov.lk. Du kan även välja att ansäka om visum på plats efter ankomst (flygplats), men det brukar vara långa köer. I vilket fall bör passet vara giltigt i minst sex månader.

Alla våra resorter på Sri Lanka

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester på Sri Lanka