Strand på Sri Lanka

Sri Lanka

Upptäck pärlan i Indiska oceanen

Populära teman på Sri Lanka

Vi har härliga hotell för varje smak

Traditionell healing med ayurveda

Vi på SpaDreams kan påstå att Sri Lanka fortfarande kan anses som en fortfarande relativt hemligt tips bland semesterdestinationerna. Sagolikt, inramat av palmkantade pittoreska stränder, är ön Sri Lanka, i Indiska oceanen en riktig pärla. Influerat av den unika skönheten i naturen och 2000 år gamla kulturarv, så pekar alla tecken på att du kan uppleva återhämtning och förnyelse av kropp och själ här. Den traditionella, naturligt baserade Ayurvedan står i centrum för hela ön.

Till skillnad från traditionell medicin, fokuserar Ayurvedan på helhets- och individuella program utformade helt efter dina behov och hälsostatus. Den fokuserar på att främja hälsan, arbeta förebyggande och försöka sträva efter långsiktig vitalitet. Genom att kombinera den fysiska, mentala, emotionella och andliga aspekter där du lägger om dina hälsvanor på ett varaktig och positivt sätt. Fokus ligger på att skapa mer medvetenhet och känslighet för vad du behöver för att kunna leva hälsosamt.

Inled in semester med att boka ett hotell med lugn atmosfär. Utforska sen ditt personligt utformade Ayurveda program med traditionella massager, utrensning (cleansing), detox, kostrådgivning, andliga yogaklasser och skapa ny energi för att förebygga sjukdomar. Välj en professionellt guidad avkopplings meditation och relaxa i en oas av lugn.

Du får dock inte missa att utforska ön och alla dess värdefulla skatter före eller efter din Ayurveda behandling, åk ut på ett andligt äventyr och upplev landet! Detta lyfter fram Sri Lankas naturliga skatter och erbjuder flera olika aktiviteter för dig att utforska, det vackra höglandet, stränderna, nationalparkerna och världsarv. En sak är säker, Sri Lanka har allt och lite till.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester på Sri Lanka