Underbart 4,5/5,0

39 Omdömen från våra kunder

Oruwa Ayurvedic Hideaway

Ayurveda vid Induruwas strand

Mycket lugn ayurveda-resort vid en vacker sandstrand. Hideaway med privat atmosfär som gärna besöks av SpaDreams gäster på grund av det idylliska läget och de autentiska ayurvedabehandlingarna.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Klassisk ayurvedakur

från 7 nätter, Dubbelrum, Helpension

Fokus:

 • Klassisk ayurvedakur (från 7 övernattningar)
 • Ayurveda skönhetsprogram (från 7 övernattningar)
 • Ayurveda detox (från 13 övernattningar)
 • Intensivkurer vid psoriaris, reumatoid artrit, parkinson, diabetes, kolesterin, magsjukdomar, hjärtsjukdomar, ryggsmärtor/ischias, förlamningar (från 21 övernattningar, mot avgift ca. € 10-15/dag, betalas på plats)

Kurlängd från en vecka för mer välbefinnande. Vi rekommenderar 2, helst 3 veckor för en panchakarma kur.

 • ayurvedisk helpension inkl. vatten och örtte
 • fruktjuice till frukost
 • konsultationer med ayurvedaläkare med pulsdiagnos och bestämning av konstitutionstyp
 • bestämning av behandlingsplan
 • ca. 5 ayurvediska behandlingar per dag, t.ex huvud-, fot-, ansiktsmassage, olestråle i pannan, helkroppsmassage (synkron fyra händer), blombad, ört-ångbad, näsrensning, tarmrensning, huvudinpackning etc.
 • ayrvedisk örtmedicin
 • yoga & meditation i grupp
 • användning av pool, liggstolar och wifi
 • badrock att låna på rummet
 • 1x village tur och tempel tur
 • 1x per vecka gitarrkonsert vid solnedgång
 • 1x utflykt till Galle (minst 4 deltagare)

Telefon bokningskod: I34P1

4 819 kr

I detalj

Ditt Ayurveda hotell

Oruwa Ayurvedic Hideaway, tidigare AIDA Induruwa, befinner sig på sydvästra Sri Lanka precis vid Induruwas pittoreska sandstrand, ca 90 km från huvudstaden Colombo. Resorten som är byggt i asiatisk stil bildar en familjär ram för din ayurvedakur. Den färgglada inredningen bidrar till den gemytliga atmosfären. Den gyllene sandstranden kantad av palmer direkt bakom hotellet och den poolen bjuder dig på en oförglömlig avslappningsupplevelse. Namnet ORUWA betyder "båt" och grundar sig för det första på hotellets läge i en traditionell, singalesisk fiskeregion. Det är dessutom en metafor för resan till läkedom, inre balans och harmoni mellan kropp och själ.

Så här bor du

16 mysiga dubbelrum på 3 våningar: 6 enkla standardrum, utrustade med dusch/WC, luftkonditionering, kassaskåp, telefon, WiFi och gemensam balkong på västra sidan, med en vacker utsikt över solnedgången. Deluxe-rummen är ljusare och har en egen balkong. 2 Superior View-rum med 2 balkonger och utsikt över poolen och havet. Oruwa Ayurvedic Hideaways omfråde är rökfritt. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Ät & Njut

I den öppna ayurveda-restaurangen, direkt vid havet, serveras måltider i enlighet med den ayurvediska medicinen. Gästerna kan njuta av en varierad ayurvedisk frukostbuffé med färska råvaror från regionen. Ayurvedic Hideaway fäster stor vikt vid hållbarhet och hälsosamma och lokala produkter, vilket även stödjer det lokala samhället.

Ayurveda-Center

Erfarna läkare och terapeuter tar hand om din ayurvedabehandling. Läkare med en lång familjetradition i ayurveda och universitetsutbildning kommer att välja individuella behandlingar som är viktiga för just dig, beroende på vilken linje du har valt. Ayurvedacentret har flera behandlingsrum, ett ångbad och en örtbastu. Som ett kompletterande moment kan du använda den 100% vegetabiliska örtmedicinen som hotellet erbjuder. Genom det holistiska perspektivet har gästerna möjlighet att kombinera deras ayurvedakur med alternativa terapier. Till dessa terapiert hör bl.a. Pranic Healing, akupunktur och spabehandlingar. Yoga och meditation kompletterar kuren. Tillverkningsprocessen av de läkemedel som används har stränga kvalitetskontroller.

Fritid

På grund av hotellets läge är det möjligt att ta avslappnade promenader längs med stranden och koppla av vid poolen (13m x 5m). Husets egna bibliotek bjuder den ena eller andra semesterliteraturen. Den som vill förbättra sin fysiska kondition, eller vill veta mer om de gamla yogi-lärorna kan anmäla sig till individuella yogalektioner i receptionen. Hotellet anordnar även gärna en utflykt till Galle eller Kandy (mot avgift).

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB) (ca. 117 km / 125 minuter)

RESA HIT: Flygplats Colombo (CMB), 100 km, ca. 1 timme 40 minuter
Transfer CMB (tur & retur) FIT I34T1 € 125/person, bokas hos SpaDreams.

INFORMATION
Husdjur
: ej tillåtna. Tonåringar välkomna från 16 år.

SpaDreams rekommenderar att du bokar ett Deluxe-rum, eftersom Standard-rummen är lite mörka, framförallt på bottenvåningen.

Innan eller efter din ayurvedakur har du möjligheten att genomföra en Ceylon Wellness-rundresa (4 dagar/3 nätter eller 6 dagar/5 nätter; bokningskod H76W), information och bokning genom SpaDreams.

Bra att veta

Pranic Healing

"Prana" är sanskrit och det betyder livskraft eller -energi. Pranic Healing är en gammal läkemetod, där livsenergin används för att läka kroppsliga besvär utan att röra kroppen. Pranas princip är att varje människa kan läka sig själv.

Kundomdömmen

Karta

Oruwa Ayurvedic Hideaway
Boka Kontakt Vidarebefodra