Underbart 4,5/5,0

38 Omdömen från våra kunder

Top 1 hotell i Sydvästkust Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för regionen Sydvästkust. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats. Utmärkt för ensamresande. Denna resa lämpar sig extra bra för ensamresande. Över 70% av de som bokade hos oss reste ensamma.

Oruwa Ayurvedic Hideaway

Ayurveda vid Induruwas strand

Mycket lugnt Ayurveda Resort vid en vacker sandstrand. Hideaway med privat atmosfär som gärna besöks av SpaDreams gäster på grund av det idylliska läget och de autentiska Ayurveda behandlingarna.

Klassisk Ayurvedakur

från 7 , Dubbelrum, Helpension

Fokus:

 • Klassisk ayurvedakur (från 7 övernattningar)
 • Ayurveda skönhetsprogram (från 7 övernattningar)
 • Ayurveda detox (från 13 övernattningar)
 • Intensivkurer vid psoriaris, reumatoid artrit, parkinson, diabetes, kolesterin, magsjukdomar, hjärtsjukdomar, ryggsmärtor/ischias, förlamningar (från 21 övernattningar, mot avgift ca. € 10-15/dag, betalas på plats)

Kurlängd från en vecka för mer välbefinnande. Vi rekommenderar 2, helst 3 veckor för en panchakarma kur.

 • ayurvedisk helpension inkl. vatten och örtte
 • fruktjuice till frukost
 • konsultationer med ayurvedaläkare med pulsdiagnos och bestämning av konstitutionstyp
 • bestämning av behandlingsplan
 • ca. 5 ayurvediska behandlingar per dag, t.ex huvud-, fot-, ansiktsmassage, olestråle i pannan, helkroppsmassage (synkron fyra händer), blombad, ört-ångbad, näsrening, tarmrening, huvudinpackning etc.
 • ayrvedisk örtmedicin
 • yoga & meditation i grupp
 • användning av pool, liggstolar och wifi
 • badrock att låna på rummet
 • 1x village tur och tempel tur
 • 1x per vecka gitarrkonsert vid solnedgång
 • 1x utflykt till Galle (minst 4 deltagare)

Telefon bokningskod: I34P1

4 641 kr

I detalj

Ditt Ayurveda hotell

Oruwa Ayurvedic Hideaway, tidigare AIDA Induruwa, befinner sig på sydvästra Sri Lanka precis vid Induruwas pittoreska sandstrand, ca 90 km från huvudstaden Colombo. Det översiktliga huset med en arkitektur i asiatisk stil bildar en familjär ram för din ayurvedakur. Den färgglada inredningen bidrar till den gemytliga atmosfären. Den gyllene sandstranden kantad av palmer direkt bakom hotellet, såsom den nya poolen bjuder dig på avslappning. Namnet ORUWA betyder "båt" på landets språk och grundar sig för det första på hotellets läge i en traditionell, singalesisk fiske region, och för det andra är det även en metafor för resan till läkedom, för inre balans och förbindelse mellan kropp och själ.

Så här bor du

16 mysiga dubbelrum på 3 våningar, därav 6 enkela standardrum, bekvämt utrustade med dusch/WC, luftkonditionering, kassaskåp, telefon, WiFi och gemensam balkong på västra sidan, med en vacker utsikt över solnedgången. Delux rummen är ljusare med en egen balkong. 2 Superior View rum med 2 balkonger och utsikt över den nya poolen såsom havet. Oruwa Ayurvedic Hideaways omfråde är rökfritt. Enkelrum är dubbelrum för enskilt bruk.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Äta och Njuta

I den öppna Ayurveda Restaurangen, direkt vid havet, serveras måltider i enlighet med den ayurvediska medicinen. Gästerna kan njuta av en varierad ayurvedisk frukostbuffé med färska råvaror från regionen. Ayurvedic Hideaway fäster stor vikt vid hållbarhet och ger därför stor uppmärksamhet åt hälsosamma och lokala produkter, vilket även bistår det lokala samhället.

Ayurveda Centret

Erfarna läkare och terapeuter tar hand om din rengörande behandling här. Läkare med en lång familjetradition i Ayurveda såsom en utbildning vid universitetet kommer att välja individuellt de behandlingar som är viktiga för dig, beroende på inriktning. Ayurveda centret har flera behandlingsrum, ett ångbad och en örtbastu. Dessutom kan den rent vegetabiliska örtmedicinen som erbjuds, tas på resortet. Genom sitt helhetsperspektiv har gästerna möjlighet att kombinera sin Ayurvedakur med alternativa terapier. På grund av detta, erbjuds vid förfrågan även Pranic Healing och aromaterapi , akupunktur och spabehandlingar. Yoga och meditation kompletterar kuren. Tillverkningsprocessen av de läkemedel som används har stränga kvalitetskontroller.

Fritid

På grund av hotellets läge är det möjligt med avslappnade promenader längs med stranden eller avkoppling vid poolen (13m x 5m). Husets egna biblioteket tillhandahåller en eller annan semester lektyr. Den som vill förbättra sin fysiska kondition, eller vill veta mer om de gamla lärorna Yogis kan anmäla sig för enskilda yoga lektioner i receptionen. Hotellet anordnar även gärna en utflykt till Galle eller Kandy för sina gäster (mot en avgift).

Perfekt även i kombination med en Sri Lanka rundresa.

Tillägsinformation

RESA HIT: Flygplats Colombo (CMB), 100 km, ca. 1 timme 40 minuter
Transfer CMB (tur & retur) FIT I34T1 € 125/person, bokas hos SpaDreams.
INFORMATION husdjur: ej tillåtna. Engelska kunskaper rekommenderas. Vuxna är välkomna från 16 år.

SpaDreams rekommenderar bokning av ett Deluxe rum, eftersom Standard-rummen är lite mörka framförallt på bottenvåningen.

Innan eller efter ding ayurvedakur har du möjligheten att genomföra en Ceylon Wellness-rundresa (4 dagar/3 nätter eller 6 dagar/5 nätter bokningskod H76W), information och bokning genom SpaDreams.

Vänligen OBSERVERA:

Resorten är stängd mellan 1.6.-31.7.17 på grund av renoveringsarbeten.

Kundomdömmen

Karta

Oruwa Ayurvedic Hideaway
Boka Kontakt Vidarebefodra